Můj kousek štěstí

Nejvyšší čas doplnit si vzdělání

Tentokrát překročila veškeré hranice. Vypadá to, že plavovlasá modelka ztrácí zbytky soudnosti. Někdo rozumný by s ní měl promluvit a poradit jí, co je ještě vhodné, a co už rozhodně ne.

Na svérázný pozdrav ze slunných pláží exotického ostrova její krajané dlouho nezapomenou. „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi.

Držte se,“ tak doslova zní. Je to narážka na uzavření tuzemských okresů vzhledem k vysokému počtu nakažených covidem-19 a snahu omezit kvůli nákaze kontakty mezi lidmi.

Simona Krainová tomu všemu uletěla do teplých krajin a z vyděšených spoluobčanů, kteří čelí reálnému nebezpečí a strachují se o své blízké, o zdraví či o práci, si poněkud nevkusně utahuje. I když nevkusně je asi slabé slovo. Lidé jsou pobouřeni, cítí se zasaženi na nejcitlivějším místě.

Příliš často na slunci

Shodují se na tom, že pokud to měl být vtípek, nepovedl se. Teď už je zcela evidentní, že se manželka podnikatele Karla Vágnera (46) až příliš soustředila na svůj vzhled, který je navzdory tomu, že padesáté narozeniny již pomalu klepou na dveře, skutečně oslňující.

Tak dlouho pečovala o skořápku, až ji dovedla k dokonalosti, ale zapomněla se odpovídajícím způsobem starat o vnitřek. Možná jí nesvědčí také neustálé létání k moři a zpátky a příliš časté pobyty na slunci.

Ostatně na to si stěžovala i Hana Krampolová (†59). Pobývali s manželem, hercem Jiřím Krampolem (82), na plážích patnáctkrát i víckrát ročně. Hana přiznala, že ji to vlastně deptalo.

Příště to snad bude lepší

Nikdy není pozdě začít se zdokonalovat, víc o sobě přemýšlet, doplnit si vzdělání. Dokonce ani když je člověku skoro padesát, neměl by rezignovaně házet flintu do žita.

Věříme, že se vysoká, krásná blondýnka s modrozelenýma očima nad sebou sebekriticky zamyslí, a příště, až zase něco vzkáže národu z pláže, bude to chápavé, laskavé a povzbudivé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden