Moje sladké tajemství

Několikrát unikla smrti jen o vlásek

Moje sladké tajemství

Slavná zpěvačka je snad prokletá, smůla ji pronásleduje na každém kroku.

Přestože je zpěvačka Věra Martinová (61), která bývá označována za královnu české country muziky, samý úsměv, asi nikdo by s ní v životě nechtěl měnit.

Tolik bolesti jako zpěvačka Věra Martinová (61) v životě prožil jen málokdo. Její osud bohužel potvrzuje rčení o tom, že neštěstí nechodí nikdy samo. Ona při tom všem ale neztrácí optimismus a stále věří, že je obklopena strážnými anděly.

A při pohledu na její osud, který místy připomíná film plný nadpřirozených záhad, se jí není co divit! Jak jinak si totiž vysvětlit, že například v roce 1986 odjela z hotelu na Ukrajině vzdáleného několik kilometrů od atomové elektrárny Černobyl jen pár hodin předtím, než tam došlo ke katastrofálnímu výbuchu, který přepsal historii a ovlivnil miliony lidí po celém světě?

Pronásleduje ji smůla

O řadu let později, v roce 2001, byla při své návštěvě Spojených států v New Yorku přesně

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden