Můj čas na kafíčko

Nela Boudová a Jan Lekeš spolu prožili spoustu let, ale na plánovanou svatbu nakonec nedošlo!

Můj čas na kafíčko

Novináři si nikdy nebyli jistí, jestli jsou Nela a Jan manželé. Nebyli a už ani nebudou.

Herečka Nela Boudová (53) se narodila ve znamení Střelce a navíc v sobě má po otci žhavou arabskou krev. Není proto divu, že občas dělá překvapivé kroky  jako když se před časem provdala, ale nikoliv za otce svých synů Jana Lekeše (54).

Po svém otci má Nela Boudová (53) nejen tuniskou krev, ale původně i naprosto jiné jméno a příjmení. Při příchodu na svět byla totiž Neilou Najar. Arabské kořeny prý v sobě temperamentní herečka vždy pociťovala. Prohlašovala, že má jiný životní rytmus než lidé ve střední Evropě, a to jak v pohybu, tak v řeči. Odjakživa také milovala teplo a moře.

Láska na první pohled

Nelou Boudovou se stala až poté, co se její matka znovu provdala. Otčím pracoval jako zahraniční zpravodaj Československé televize a tak Nela prožila část dětství v Berlíně. Moc se jí tam nelíbilo. V Praze musela nechat kamarádky a ocitla se v jiném jazykovém prostředí.

Volnost bez rodičů si pak užívala v hlavním městě poté, co ji přijali na konzervatoř. S

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden