Moje šťastná hvězda

Nela Boudová: Má smůlu na špatné muže. Všichni ji využívají!

Společně adoptovali holčičku a jen krátce nato se rozešli. Nela Boudová (51) si myslela, že konečně bude mít kompletní rodinu. Tak jak si to vždycky přála. Místo toho ale zůstala na všechno sama. Navíc zřejmě nešlo o nijak zvlášť přátelský rozchod. Ačkoli od něj uběhly už dlouhé měsíce, ani dnes se k němu nechce herečka vůbec vyjadřovat. Podle jejích přátel pro ni znamená velké a zřejmě doživotní trauma.

Rodina se rozpadla

Sašu (45) si herečka brala v lednu 2017 na španělském ostrově Fuerteventura.Byla to přísně utajovaná svatba, ke které se Boudová přiznala až po několika dnech. O svém příteli, s nímž byla rok a půl zasnoubená, ovšem mluvit nechtěla. Své soukromí si přísně střeží a za celé roky, co se Sašou byla, se o něm téměř ani slůvkem nezmínila.

Na druhou stranu se ale pochlubila tím, že společně koncem roku 2017 adoptovali holčičku jménem Alexandra (9). Vzali si ji z dětského domova, aby jí vytvořili domov, který malá Saša nikdy neměla. Tahle idyla ovšem trvala jenom pár měsíců.

Z rozchodu se rychle otřepala

Jedna z kamarádek oblíbené herečky údajně médiím prozradila důvod, proč se pár rozešel. Její tajuplný Saša si měl totiž najít někoho jiného. Zalekl se povinností otce, i když nevlastního.

Prý toho na něj bylo moc a nevěděl, co si počít. A tak chodil domů čím dál méně, až nakonec prý Boudové oznámil, že odchází za někým jiným. Pro ni to prý byla neskutečná rána, protože do poslední chvíle neměla o ničem ani tušení.

Myslela si, že jejich láska bude trvat navěky a že ji zpečetila nejen svatba v cizině, ale právě i malá Alexandra. Místo toho je prý ale hlavním důvodem jejich rozchodu. Doteď se prý herečka se Sašou vůbec nebaví.Prý dělá, jako by neexistoval. Ačkoli se s ní prý několikrát snažil spojit, ona si vymazala jeho číslo z telefonu a vše, co s ním souvisí, z paměti. Nebo se o to alespoň snaží. Zapomenout však nedokáže. Zlomil jí srdce.A aby zapomněla rychleji, začala brzy po rozchodu randit s jinými muži.

Synové jí nepomáhají?

A tak několik dní po oficiálním oznámení rozchodu, začaly na veřejnost vyplouvat informace o její nové známosti.Jenže jak rychle tyto řeči vznikly, tak zase utichly. Ačkoli je pravda, že Boudová nevyrátila, že by aktuálně nikoho neměla. Naopak je prý novým vztahem zcela zaneprázdněná. Nejenže natáčí film a seriály, ale zároveň se musí starat o svou adoptovanou dcerku a o domácnost.

A ačkoli se snaží do práce zapřáhnout i své dva již dospělé syny Andreje (20) a Dalibora (18), ti zůstávají vůči matčiným přáním a prosbám imunní. I když zpočátku o malou Sašu projevovali zájem, byl to spíš jen dočasný stav, podle hereččiných přátel se jim prý Saša rychle omrzela a nyní ji berou jako mladší sestru, o kterou se musí jako starší bratři starat.Je to pro ně povinnost, které se chtějí stůj co stůj vyhnout. Nyní ovšem nemají moc na výběr. Jejich matka údajně randí s charismatickým zajíčkem, a tak na domácnost zkrátka nemá čas.

Má slabost pro mladší muže

Jak údajně prozradila jedna její kolegyně, novou známost si měla najít během natáčení filmu, který má jít příští rok do kin.Ovšem není prý jisté, že spolu chodí, protože to je práve herečka, která vyvjí větší aktivitu. Údajně ona zve na rande místo toho, aby to dělal muž. Prý je ale zvyklá být ve vztahu ta aktivnější. Je ráda, když se vše řídí podle ní a když má nad muži navrch.

Když se jí prý někdo líbí, není před ní úniku. Jde si za tím, co chce, stůj co stůj. Podle kolegů je prý ale její současný vztah-nevztah odsouzen k zániku už prý jen z toho důvodu, že je muž, do kterého se herečka údajně zamilovala, o více než dvacet let mladší kamarádek si prý vždycky vybírá mladší muže, protože si pak i ona připadá mladší. Jenže s mladšími muži se zkrátka dlouhodobého vztahu nedočká. Údajně také většina z nich chce využít jen hereččiny slávy a jejích peněz.

A Boudová, ačkoli je jí už před padesát, je prý stále jako naivní malá holka, která si myslí, že ji muži skutečně milují a že by ji milovali i bez peněz a slávy. Někteří z jejích kolegů i přátel se ovšem údajně shodují v tom, že vždycky za jejími vztahy bylo něco víc než pouhá láska.

Tvrdí o ní, že prý krásy nikdy příliš nepobrala, a tak se prý muže snaží zaujmout jinak. Zejména svými znalostmi a vtipem, který je v hereckých kuloárech pověstný. Jenže to mladé muže časem omrzí, a když se prý od ní nedočkají peněz ani slávy, protože, jak již bylo řečeno, si své soukromí střeží, rychle ji zase opustí.

Neumí si vybrat

Jak údajně prozradila jedna její kolegyně, novou známost si měla najít během natáčení nového filmu, ale protože není jasné, o koho jde, nechce se k tomu nijak blíže vyjadřovat. Prý ale má o svou kamarádku strach, bojí se, že by pro ni další rozchod mohl mít fatální následky.

Nela Boudová je velmi citlivá, a i když to tak možná nevypadá, všechny její rozchody ji prý poznamenaly na celý život. Nejde jen o rozchod s jejím posledním manželem Sašou, ale také s otcem jejích dvou synů, dramaturgem Janem Lekešem (51).

I z něj se vzpamatovávala dlouhé měsíce a dodnes na rozchod nevzpomíná v dobrém. S Lekešem ani nezůstali přáteli, údajně spolu mluví jen v nejnutnějších záležitostech. Herečka, jak si myslí ti, co ji znají, si vybírá špatné muže.Několikrát v jejím životě se prý stalo i to, že sváděla ty zadané, a to se jí také pořádné vymstilo.

Třetí svatba?

Ačkoli to prý Boudová nikdy sama nepřizná, několikrát jí prý přišly výhrůžné zprávy od partnerek dotyčných mužů.A tak i když Boudová vypadá, že by si nikdy nic takového nedovolila, zřejmě to tak úplně pravda není. Chce být prý šťastná a mít kompletní rodinu, ať to stojí, co to stojí. Navíc si po padesátce uvědomuje, že jí na to, aby si našla muže na celý zbytek života, už příliš času nezbývá.Ráda by se údajně dočkala třetí svatby. Podle přátel by se ale měla zaměřit na zralejší muže, kteří jí nemají co závidět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden