Můj kousek štěstí

Nela Boudová: Promluvila o svatbě

O soukromí Nela Boudová (49) téměř nemluví, o to cennější je, že tentokrát učinila výjimku. Svěřila se s tím, jak se na sklonku loňského roku stala poprvé v životě vdanou paní.

Tak trochu to domluvila kamarádka z Fuerteventury na Kanárských ostrovech, kam herečka tak ráda jezdí. Tvrdila, že by bylo hezké, kdyby se Nela konečně vdala. Ta pod vlivem slunce a vína souhlasila, protože se jí zalíbila představa svatby u moře.

Druhý den se ovšem lekla, když si uvědomila, na co to vlastně kývla. Ale už necouvla. Nečekala, že by ve svém věku mohla pociťovat něco jako trému, ale stalo se, cítila nervozitu. Svatba byla velmi hezká, romantická, dokonce i komická.

Probíhala na pláži, kam si se svatebčany přišli připíjet nudisté. Vše se odehrávalo na Silvestra, proto se pak oslavoval příchod nového roku a tančilo se až do rána na náměstí v malém rybářském městečku El Cotillo.

Teď už je novomanželka zase zpátky v realitě. Mnozí se diví, proč temperamentní tmavovláska s arabskými kořeny odjela do exotických krajin potápět se se synem, nikoli s manželem. Pravda, v plánu je i letní dovolená s chotěm, jenže tentokrát s oběma hereččinými syny, a tak na romantiku ve dvou mohou Nela s manželem zapomenout.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden