Můj čas na kafíčko

Nela Boudová si vzala kamaráda z dětství a brzy zjistila, že to byl omyl!

Můj čas na kafíčko

Manželství s otcem svých snů odkládala tak dlouho, až se s ním rozešla.

Během svého života toho Nela Boudová (54) stihla docela dost, a to jak v kariéře, tak v soukromí. Našla si i muže, o kterém doufala, že s ním bude napořád. Sama to nakonec změnila.

Při příchodu na svět měla oblíbená herečka Nela Boudová (54) v rodném listu exotické jméno a příjmení. Stálo tam totiž Neila Najar. Důvod byl jednoduchý: jejím biologickým otcem je muž z Tuniska. Tak, jak je uvedeno, se jmenovala až do druhé třídy.

Boudovou až ve druhé třídě

Arabskou krev po tatínkovi v sobě Nela vždy dobře vnímala. Konstatovala, že má jiný životní rytmus než Středoevropané. Týká se to jak řeči, tak i pohybu. Rodiče se rozvedli ještě dříve, než Nela nastoupila povinnou školní docházku.

Otce pak nevídala, protože se přestěhoval do Kanady. Setkala se s ním, až když jí bylo osmnáct let, v jeho rodném Tunisku. Postupně si vyříkali to, co dříve nemohli. Jednu věc ale vysvětlit

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden