Můj čas na kafíčko

Nela Boudová už ví, jak najít smysl života

Už dlouho se neživí jenom herectvím. Nela Boudová (56) se čím dál častěji věnuje také takzvanému koučinku.

Pravidelně létá na indonéský ostrov Bali, kam si bere i své klienty. Ty se snaží naučit, jak úspěšně najít smysl svého života.

Ženy ji uctívají

Dokonce jí s koučinkem pomáhá i syn Dalibor (25). Nela Boudová je ze svého nového životního poslání nadšená. V rozhovorech přiznává, že ji k cestování a koučinku inspiroval film Jíst, meditovat a milovat s Julií Robertsovou (56) v hlavní roli.

Této herečce také již od devadesátých let propůjčuje svůj hlas. Lidé Nelu Boudovou jako herečku zbožňují, ale jako koučku ji doslova uctívají. Ženy všech věkových kategorií se na ni spoléhají a věří, že i jim jednoho dne pomůže najít vlastní životní poslání.

Nela Boudová už ho totiž našla. Někteří kolegové se ovšem nestačí divit, jak moc ji cestování a životní zkušenosti změnily. K dobrému samozřejmě.

Životní nadhled

Nela Boudová byla vždy pověstná svým humorem a životním nadhledem, ale v posledních měsících je na ní prý vidět, že je ještě spokojenější. Možná k tomuto přispívá i její partner Jan Tuna (50), se kterým se sice už jednou rozešla, ale zase se k sobě vrátili. Oba jsou totiž příliš horké hlavy, jak herečka říká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden