Můj kousek štěstí

Nela Boudová je ohnivá po tátovi

Můj kousek štěstí

Celý život vytrvale hledá lásku.

Přání stát se herečkou si splnila. Dlouho hledala muže, který by jí byl oporou. Vypadalo to, že ho našla v Janu Tunovi. Mluví se však o rozchodu.

Otec Tunisan byl pro Nelu Boudovou (55), která se původně jmenovala Neila Najar, velkým zklamáním. Rodiče se rozvedli, když jí byly pouhé čtyři roky. Táta odjel do zahraničí a na dceru pozapomněl, znovu se setkali, když jí bylo osmnáct.

Ale otevřela se mezi nimi taková propast, že ji ani jeden z nich neuměl překonat. Herečka připouští, že táta usiloval o to, aby mu odpustila, ona to však nedokázala.

Později zjistila, že žije v Kanadě s novou rodinou a třemi dětmi. Po rozpadu manželství svých rodičů žila Nela u babičky, která, jak herečka podotýká,

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden