Moje sladké tajemství

Iveta Vítová zažívá nelítostní soudní bitvu o prachy!

Nedokážou se dohodnout na ničem.

Moderátorce Ivetě Vítové (39) život v poslední době nakládá jednu ránu za druhou. Po rozchodu s manželem, podnikatelem Jaroslavem Vítem (45), zůstala sama na výchovu dvou dětí, dcery Anety (8) a syna Matěje (1).

Manžel si našel jinou, a tak se Iveta musela narychlo odstěhovat z domu do bytu. Děti teď vídají otce jen občas. Vítovi je ale nejspíš úplně jedno, že má Iveta co dělat, aby celou situaci zvládla i po finanční stránce. To, že se obrovský stres, který zažívá jejich matka, zcela jistě přenáší i na jejich děti, asi podnikatele nijak netíží.

Bývalý pár zatím řeší majetkové vyrovnání, na kterém se ne a ne dohodnout. Proto půjde celá věc k soudu. Moderátorka přiznala, že je to nyní s financemi hodně složité a že se snaží přivydělávat si, jak to jen jde. Mateřskou dovolenou si rozhodně představovala jinak. Chtěla mít klid a čas těšit se z prvních let syna Matýska.

Místo toho vysedává u právníků a do noci řeší maily, což ji hodně vyčerpává. A to je teprve začátek. Po majetkovém vyrovnání se musí s manželem domluvit také na péči o děti a přistoupit k samotnému rozvodu. Aby problémů nebylo málo, v poslední době se do jejího nového bytu už dvakrát pokusili vloupat zloději! Věřili byste tomu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden