Můj kousek štěstí

Nemá problém s nahotou

Osmá řada taneční show odstartovala s novými hvězdami. A mezi nimi se poprvé v roli tanečnice předvedla i svůdná herečka Kristýna Leichtová.  Na parketu jen září. A aby ne. Základy tance získala už na konzervatoři a dokonce, jako dítě tři roky chodila na balet.

Aby to ale na parketu fungovalo jak má, přijala roli submisivní partnerky. Její taneční partner Václav Masaryk je doslova dominantní. „On přikazuje a já poslouchám,“ přiznala se smíchem herečka v rozhovoru pro Star Dance.

Leichtová, kterou hodně proslavila nahatá scéna z filmu Účastníci zájezdu přiznává, že s nahotou problém nemá. Čeho se však opravdu bojí, aby v pořadu třeba nezapomněla nějakou část oděvu. Jestli myslela svrchní, nebo spodní díl, neprozradila.

Každopádně, diváky a převedším ty mužské by jistě potěšila, kdyby ze svých předností opět něco poodhalila. Co na to přítel? To by se ale nemuselo moct líbit jejímu staronovému příteli. Jak známo, Kristýna před časem ukončila vztah s kolegou Filipem Kaňkovským.

Poté byla obletována muži jenom v seriálu Ohnivé kuře a zdálo se, že zůstane sama delší čas. Nestalo se. Herečka přiznala barvu, že už není sama. Staronovým přítelem má být dle kuloárních informací opět herec a dabér Štěpán Benoni (32).

Jejich milostná avantýra v minulosti byla ale dost turbulentní. Několikrát se rozešli, pak se zase se dali dohromady a tak to šlo dokola.  Kristýna prý nebyla ve vztahu spokojena a jemu zase vadilo, že ji muži velmi obdivují.

No není se čemu divit. Je to kus ženy se vším všudy. Takže se nabízí i další otázka, zda jejímu šarmu nepodlehne i taneční partner Václav Masaryk. Z minulosti víme, kolik lásek v této show už vzniklo. A některé trvají dodnes. Jestli se taneční show zase stane místem, kde se rodí nejen tanec, ale také láska a nové vztahy, uvidíme v závěru..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden