Moje šťastná hvězda

Nemá v manželovi oporu?

Na úspěch si musela počkat. Herečka EVA LEIMBERGEROVÁ (38) nyní září v seriálu Specialisté. Bohužel ale má méně času na své nejbližší.

Dlouho snila o tom, že prorazí a zahraje si nějakou výraznou hlavní roli. Po dlouhých letech snahy se to herečce Evě Leimbergerové (38) konečně splnilo. Momentálně je totiž hvězdou seriálu Specialisté, který je po každém dílu úspěšnější.

Předtím se objevila například v seriálu Linka nebo Ohnivý kuře, ale tam nebyla příliš na očích. Teď vydělává jiné peníze a je šťastná, že se jí v kariéře začalo konečně dařit.

Natáčení jí zabírá spoustu času

Leimbergerová sice má skvělou práci, která je navíc pohádkově placená, ale samozřejmě všechno má své pro a proti. Ze začátku si Eva nemohla zvyknout na častá natáčení. Do té doby měla spoustu času na svého francouzského manžela a jejich dvě děti.

Najednou od nich musela brzy ráno odejít, aby stihla být včas před kamerou. Byl to nezvyk, ale Eva se velmi rychle přizpůsobila. Nejspíš byla ale jediná. Doma totiž údajně dost chybí, a to jak dětem, tak i manželovi.

Nechává všechno na něm?

Evina muže momentálně živí jeho e-shop, přes který prodává francouzské lahůdky. Doma tedy tráví podstatně víc času než jeho manželka. Tím pádem má na starost nejen svou práci, ale i děti. Když musí někam pracovně zajet, tak se musí obrátit na chůvu. Nemá z toho ale Eva tak trošku výčitky?

Svoje cíle má jasně vytyčené

Herečka nejspíš nemá pocit, že by rodinu nějak zanedbávala. Naopak se snaží vydělat co nejvíc peněz, aby svým ratolestem mohla dopřát všechno, co si jen budou přát. Doufá, že díky Specialistům se jí otevřou další dveře a nabídky se budou jen hrnout. Její manžel ale prý doufá v opak.

Uvítal by, kdyby si Eva dala alespoň pauzu. Když jeho žena ještě nebyla tak slavná, přál jí, aby se jí její největší přání splnilo. Teď se ale zdá, že by nejradši vrátil čas do dob, kdy všichni fungovali spolu jako rodina.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden