Moje šťastná hvězda

Nemá vůbec čas na milostný život?

Poslední rok má hlavní hvězda seriálu ZOO, Michaela Pecháčková (18) opravdu napilno.


Nejenže točí úspěšný seriál na Primě, kde díky hlavní roli tráví spoustu času, ale také studuje hereckou konzervatoř. Kromě toho má ještě mnoho dalších pracovních nabídek, jako třeba nedávno focení pro jeden svatební salon, takže navzdory svému mládí neví, kam dřív skočit.


„Nebudu lhát, že to není náročné. Máme časné ranní nástupy, takže vstáváme brzo,“ uvedla s tím, že se učí spoustu textu, protože někdy točí i třináct scén denně, během nichž ještě odbíhá do školy.


Nikoho asi nepřekvapí, že mladá herečka tak nemá příliš času na svůj milostný život, i když se snaží, jak může. Ostatně i to je možná důvod, proč je stále bez partnera. 


S kým si bude brzy užívat?


Pecháčková nejednou přiznala, že na svou velkou lásku teprve čeká. Netají se ani tím, že by se ráda jednou vdala, protože si je jistá, že svazek dvou lidí je krásný.


Najít svou spřízněnou duši je podle ní velké štěstí, ona však tomu svému naproti příliš nejde a místo na schůzky s nápadníky běhá od jedné povinnosti ke druhé.


Dočká se vůbec někdy Michaela toho svého prince na bilém koni? Sláva a pozlátko jsou sice velice lákavé, lásku v životě ale dokážou nahradit jen opravdu těžko...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden