Můj kousek štěstí

Nemají čas na své děti!

Lenka Vlasáková (44), Jan Dolanský (38)

Když se tihle dva potkali, zrodila se láska jako trám. Herci Lenka Vlasáková (44) a Jan Dolanský (38), kteří spolu vychovávají čtyři děti, patří v současnosti mezi naše nejvyhledávanější filmové tváře. Na rodinu i na sebe však mají stále méně času….

I pro obyčejnou rodinu se čtyřmi dětmi bývá většinou těžké skloubit práci, výchovu a volný čas všech zúčastněných. Ještě těžší to je, jsou-li rodiče umělci. Úspěšná herečka Lenka Vlasáková (44) a její manžel, neméně úspěšný herec Jan Dolanský (38) mají ratolesti celkem čtyři. Nejstarší Sofie (19) z hereččina prvního manželství už je dospělá, další tři děti, které už mají herci spolu, Amélie (13), Maxmilián (10) a Johan (4) však péči mámy i táty pořád potřebují. Rodiče na ně ale nemají v poslední době vůbec čas a děti tak často hlídá najatá chůva.

Matka nebo herečka?

„ V období, kdy oba s mužem natáčíme, je to složitější. Děti mají každý mnoho kroužků a zájmů,“ vysvětluje Vlasáková a ihned dodává, že bez pomoci hlídací chůvy by se rozhodně neobešli. „ Máme takovou plachtu, na které je rozepsáno, kdy kdo koho a jak,“ směje se Lenka, kterou můžeme v současné době vidět v seriálu Na vodě, v novém filmu Nikdy nejsme sami nebo v jednom z jejích tří představení v pražském Divadle Na Jezerce.

Bez chůvy se neobejdou

A její muž je na tom obdobně. Dolanský natáčí seriál Ohnivý kuře a účinkuje dokonce na čtyřech divadelních scénách. Hlídací chůvu proto rodina opravdu potřebuje a hlavní problém prý nastává, přijde-li něco neočekávaného. „ Pak se vše zkomplikuje a plán se musí předělávat,“ upřesňuje Vlasáková své nesnadné rodinné uspořádání. Doufá však, že jejich děti tyhle problémy nevnímají. „ Přesto mám výčitky svědomí, když děti opouštím,“ dodává herečka, která se i přes svou náročnou profesi snaží být tou nejlepší matkou.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden