Můj kousek štěstí

Nemáme nejlepší období!

Herečka šokovala, když se rozhodla pro domácí porod.

Rok se třemi dvojkami zatím pro Anetu Krejčíkovou (30) nepředstavuje procházku růžovou zahradou. Spíše naopak.

Herečka musela od začátku roku řešit tolik nepříjemností, až jí z toho šla hlava kolem a nakonec se rozhodla, že se svěří se svými peripetiemi i věrným fanouškům na internetu. „Nebudu lhát...teď nemáme nejlepší období,“ začala dvojnásobná máma Bena (3) a Antonie (2), a pokračovala výčtem toho, co se jim doma za poslední měsíce semlelo.

Pod palbou chorob

Jak se zdá, představitelka Gábiny Pumrové z Ulice, kam se před časem po mateřské znovu vrátila, začátek roku opravdu neměla snadný. Její postavě v nekonečném seriálu diagnostikovali rakovinu, ale z nemocí v poslední době nevycházela ani ve svém soukromí. Naštěstí to zase tak dramatické nebylo. Zato ale dost obsáhlé a jistě vyčerpávající.

„Neštovice, bronchitidy, zánět středního ucha, pár pohotovostí, záchranka, ATB, hooodně probiotik a zase neštovice,“ sepsala svým příznivcům seznam chorob, které se v její rodině nedávno vystřídaly, a nutno podotknout, že je to seznam opravdu dlouhý.

Aneta by se nebránila třetímu dítěti.

Ustojí to spolu?

Před Anetou by se slušelo smeknout klobouk, že to všechno ustála a do toho zvládala nadále pracovat, natáčet seriál a hrát v divadle. Po mateřské to musel být vskutku ostrý start. Ještěže na to nebyla sama.

Vedle sebe má dlouholetého partnera, fitness trenéra Ondřeje Rančáka (37), který jistě svou drahou polovičku dokáže podpořit. A o tom přece vztahy jsou, ne?

Co na tom, že si matku svých dvou dětí ani po letech stále nevzal? Důležité je přece to, že může stát při ní, když je zle. Tak doufejme, že toho je pan trenér schopen.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden