Moje šťastná hvězda

Nemáš peníze? To jsi bez šance, vzkazuje Partyšová!

GABRIELA PARTYŠOVÁ (44) byla vždy  považována za zlatokopku. Moderátorka jednoduše ví, co chce – chlapa, se kterým si bude žít jako v bavlnce. Teď dokonce chodí s miliardářem, který má vlastní tryskáč!

Kdysi Gabriela Partyšová (44) v jednom rozhovoru prohlásila, že nejdůležitější je pro ni ve vztahu chemie. A že ženu zkrátka oslovují charismatičtí a úspěšní muži.

Tučné konto podmínkou

Nutno říct, že měla velkou kliku, protože jiskra jako „zázrakem“ pokaždé přeskočila s chlápkem, který měl tučné bankovní konto. Mnozí lidé nechápali, jak si mohla vzít Josefa Koktu (65), který vypadal jako její taťka. Jenže v té době měl podnikatel miliony, a navíc jí pomáhal s kariérou.

Když si „upletl“ dítě s Ornellou Štikovou (29), dnes už Koktovou, Partyšová prožívala největší potupu ve svém životě. Veřejně se propíral jejich vztah, spekulovalo se o tom, že s manželem dlouhodobě nespala a ten hledal útěchu jinde.


Manželství, které se nevyvedlo

Na podnikatele ale nezanevřela, jejím dalším partnerem byl Daniel Farnbauer (42). Dokonce se vzali.Partyšová o něm mluvila jako o lásce svého života a chtěla s ním děti. Rozvedli se po třech letech. Ani její aktuální partner není chudák.

Že momentálně má být jejím partnerem  úspěšný miliardář Igor Fait (57) je veřejným tajemstvím. Podle magazínu Forbes pětasedmdesátý nejbohatší Čech splňuje veškeré její požadavky.

Nemá nic jistého

Jako třeba když letěla se synem do Maroka. Na rozdíl od předešlých milenců má totiž i vlastní tryskáč. Ovšem Partyšová bude muset asi ještě bojovat.

Není to tak dávno, kdy Fait spokojeně žil s manželkou Monikou, se kterou má dceru Elisabet. Jestli ji kvůli ní opustí, bude to pro ni jako výhra v loterii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden