Moje šťastná hvězda

Nemocnému synovi nechala Postlerová dluhy?

Oblíbená herečka Simona Postlerová (†59) zemřela před víc než měsícem. Stále ale není jasné, co bude s jejím synem Damiánem (30).

Odchod Simony Postlerové (†59) do hereckého nebe byl nečekaný, a proto zůstala celá řada otázek. Tou nejpalčivější je, jak to bez ní zvládne její syn Damián (30).

Ten se totiž neobejde bez asistence, protože trpí autismem, má Aspergerův syndrom a schizofrenii, a pokud nebude brát léky, je podle všeho nebezpečný svému okolí. A ještě je tu jedna důležitá věc – údajně na něj spadly dluhy, které po sobě herečka zanechala. S finančními problémy se měla potýkat už nějaký ten pátek.

Byl na herečce závislý a nyní je na tom prý špatně.

Napadl vlastní matku

Hereččini známí víceméně okamžitě po její smrti začali pořádat sbírku, která by rodině pomohla. Primárně jde podle informací od našeho zdroje právě o Damiána. Byl na mamince zcela závislý, Postlerová ho ale nechtěla zbavit svéprávnosti.

Proto dnes nemůže být umístěn do léčebny. Jenže pokud nebude brát léky, mohou se projevit agresivní sklony, které má kvůli své nemoci. V minulosti prý napadl dokonce i Postlerovou. „Dal jí pěstí, až ji srazil na zem, a pak se omlouval. Jeho lékařka varovala, že může být nebezpečný, ale Simona na to nedbala,“ uvedl soused. Právě sousedé teď Damiánovi nosí jídlo a snaží se mu pomáhat, jak to jenom jde.

Zatím je pod dohledem

Za Damiánem proto pravidelně docházejí lékaři a psychiatři. Odborníci ho mají pod dohledem a dávají mu léky. Otázka ale je, jak to s ním bude dál. Zatím by měl zůstat v prostředí, která zná. Minimálně na nějaký čas.

Vytrhnout ho po smrti maminky ze známých míst by nemuselo dělat dobrotu. Jenže co pak? Nikdo z jeho blízkých se o něj starat nemůže. Pokud bude odkázaný jen sám na sebe, asi je jen otázka času, než se stane nějaké neštěstí.

Navíc jsou tu ty nešťastné dluhy po Postlerové, se kterými se bohužel musí nějak popasovat. Někteří lidé tvrdí, že nakonec stejně skončí v ústavu. To pro něj ale může být strašný šok, ze kterého už by se nemusel vzpamatovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden