Moje šťastná hvězda

Nemůže se dočkat, až odejde?

Když GABRIELA KOUKALOVÁ (31) oznámila své těhotenství, mělo to udělat radost hlavně LAĎCE NĚRGEŠOVÉ (45).

Konečně se krásné moderátorce pořadu Showtime Gabriele Koukalové (31) poštěstilo a zanedlouho bude držet v náručí svého prvního potomka.

Cesta k  tomuto osobnímu úspěchu nebyla ale snadná. Nejprve musela absolvovat nepříjemné rozvodové řízení s Petrem Koukalem (35), poté si hledala bydlení a novou práci.

To se jí ale povedlo na jedničku a nedávno všem svým fanouškům a známým sdělila, že se svým partnerem Milošem Kadeřábkem (33) čeká miminko. Znamená to tedy, že opustí obrazovku primáckého pořadu?

Laďka Něrgešová (45). Vztahy s Gabrielou nemají velmi idylické.

Konečně se dočkala!

Nedávno se začalo proslýchat, že si měla ostřílená moderátorka Laďka Něrgešová (45) stěžovat na nedostatek práce. A to právě kvůli tomu, že se Gábina před pár měsíci stala novou posilou pořadu.

Ty dvě si navíc neměly padnout do oka ani lidsky. Když se ale Něrgešová dozvěděla, že je její rivalka těhotná, měla se prý radovat ze všech nejvíc.

Zřejmě počítá s tím, že bývalá biatlonistka brzy skončí, aby se mohla věnovat mateřským povinnostem, a ona tak bude zase tou hlavní hvězdou, jako tomu bylo i dříve.

S partnerem Milošem Kadeřábkem (33). Zamilovaný pár se na prvního potomka už moc těší.

Odchod neplánuje

Gabriela s odchodem údajně ale moc nepočítá. Nějaký čas po porodu doma asi zůstane, dá se u ní ale předpokládat, že doma se s miminkem moc dlouho neohřeje a už bude zase ve studiu.

To by ale udělalo Laďce pořádnou čáru přes rozpočet. A pokud tomu tak skutečně bude, asi to nenechá jen tak. Mezi nimi to bude asi ještě hodně zajímavé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden