Moje šťastná hvězda
Nemůže se zbavit ctitelek
Seriálový krasavec to s opačným pohlavím zřejmě nemá zrovna jednoduché
Nemůže se zbavit ctitelek

Když se před nějakou dobou stal novou posilou Ordinace v růžové zahradě, mohly na něm všechny ženy oči nechat. Teď to ale vypadá, že IVANU LUPTÁKOVI (33) už přílišný zájem začíná lézt pořádně krkem.

Charismatický herec dlouho po velké slávě netoužil. Byl šťastný, když mohl dělat divadlo a žít si bohémský život. To se ale jako lusknutím prstu změnilo, když se rozhodl přijmout nabídku z úspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Rázem byla tatam jeho svoboda, přišel tím o velkou část soukromí. A není se čemu divit. Ženy po něm doslova šílí a on už neví, kam se před nimi schovat.

Hercem se málem nestal

Ivan Lupták (33) byl od přírody nadaným sportovcem, dělal atletiku, plaval a všechno, na co sáhl, mu šlo pěkně od ruky. Později ale o sport začal ztrácet zájem.

A to hlavně v době, kdy se zamiloval do počítačů. Po skončení základní školy se tedy rozhodl, že bude studovat výpočetní techniku. Až když viděl na vlastní oči divadelní hru Richard III., měl defi nitivně jasno.

Umění se mu tak dostalo pod kůži, že už ho nikdy nechtěl pustit. Dlouhá léta se ale bránil seriálům. To se ale s přibývajícími léty změnilo. Potřeboval zkrátka peníze.

A nyní se jako doktor Vojta Kratochvíl pravidelně objevuje na televizních obrazovkách. Od té doby je na roztrhání. Ivan je, co se týká žen, tajemný jako hrad v Karpatech.

Jak to má se ženami?

Po jeho boku se už dlouho neobjevila žádná drahá polovička. Léta je jeho nejlepší kamarádkou divadelní herečka Marie Štípková (33), a tak se spekulovalo, že ona je jeho utajovanou přítelkyní.

Ovšem až do doby, kdy se zjistilo, že Marie měla kdysi randit se zpěvačkou Anetou Langerovou (33). Zřejmě se tak snaží ale část svého soukromí nechat pod pokličkou.

Jenže to, že je takový tajnůstkář, vyvolává u opačného pohlaví ještě větší zvědavost a zájem. A to nejen u fanynek. Vypadá to, že je Lupták středem zájmu svých kolegyň!

Lepí se na něj jako vosy na med

A komu mladý herec nedá v noci spát? Na sociální síti se mu často ozývá Martina Randová (48). Herečka mu čas od času pošle srdíčko a on jí ho s radostí oplácí.

Nedávno měl mít blízko k Aničce Slováčkové (24), u té to ale zřejmě moc nevyšlo. Další adeptkou je zřejmě i Markéta Děrgelová (33), ta mu totiž v seriálu hrála milenku.

Co na tom, že je herečka už přes rok vdaná. Už měsíce se spekuluje, že její manželství s Patrikem Děrgelem (31) rozhodně není procházka růžovým sadem.

Třeba právě u Ivana nachází tolik potřebnou něhu a oporu. Navíc se také říká, že už v minulosti měla svého muže údajně podvést. Ivan si tedy vážně může vybírat.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz