Můj kousek štěstí

Nenápadné stěhování za láskou?

Kraus prý má rád svůj klid, a nechává tak Chýlkové dost volnosti, což bývá nebezpečné podhoubí.

Mluví se o konci manželství slavného páru. Důvodem je její možný románek během soutěže StarDance. Povídá se, že s fešným tanečníkem je to vážnější, než se zdálo. Budou spolu žít?

Oba jsou zadaní. To jim ale nebránilo v tom, aby si mezi sebou vytvořili silné pouto. Hvězda seriálu Osada a její tanečník ze StarDance Jan Tománek (51) se podle všeho stále stýkají, i když už ze soutěže vypadli.

Ivana Chýlková (60) tím asi pořádně brnká na nervy manželovi, tím spíš, že Jan Kraus (70) problémy do jisté míry předpovídal. Před začátkem StarDance totiž tvrdil, že je tato soutěž zabijákem vztahů.

Divadlo a cukrování

Možná ani on sám ale netušil, že tentokrát bude v ohrožení ten jeho. Vypadá to, že se slavné manželství otřásá v základech, někdo už dokonce hovoří o rozvodu. Podle některých informací Kraus po manželce chtěl, aby se s Tománkem přestala vídat.

Pokud je to pravda, tak ho herečka neposlechla. Nedávno se s ním objevila v divadle. Smáli se, vrkali jako hrdličky. Chodí ale prý bok po boku i na další akce, zdaleka ne všechny přitom mají souvislost se StarDance.

Není tajemstvím, že Chýlková s Tománkem si sedli hned od začátku, trávili spolu prakticky celé léto v době, kdy rozhodně nemuseli. Další taneční páry s přípravou na soutěž začínaly až později.

Šlo snad pouze o záminky, aby se mohli vídat bez podezírání jejich partnerů. Krause to evidentně trápilo a i ve svém pořadu si postěžoval, že se se svou ženou kvůli taneční soutěži málo vídá.

Možná bude často na Moravě

Herečka je s Tománkem samý úsměv, má na ni pozitivní vliv. Na rozdíl od doma prý věčně zakaboněného Krause. Tanečník je také samý sval, je vysoký, sympatický.

„Nikdo není tak krásně urostlý,“ rozplývala se nedávno Chýlková, která Tománka nazvala nejlepším tanečníkem svého života. Není divu, že se množí spekulace o tom, že by se herečka ráda častěji podívala do Brna, kde Tománek žije. Co se tam rovnou přestěhovat?

Třeba zatím jen uvažuje o tom, že vezme nějaké pracovní nabídky z moravské metropole, aby si mohli být nablízku. Je otázka, co na to řekne jeho manželka, také tanečnice Kamila Tománková (46). Donedávna platili za harmonický pár.

Krize hraje svou roli?

Jenže těsně před začátkem StarDance se začalo mluvit o tom, že oficiálně se sice tváří jako dokonalá dvojice, v soukromí jim to ale dost hapruje. Na druhou stranu do domácností ani jedné dvojice nikdo nevidí. Zřejmě až budoucnost ukáže, jak vážné to mezi herečkou a jejím tanečním partnerem je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden