Můj kousek štěstí

Nenávidí erotické scény

Hvězda seriálu Boží mlýny Eliška Křenková (31) připomíná vílu, ale tvrdí, že taková není. Svého prvního Českého lva už má v kapse, získala jej za výkon ve vedlejší roli ve filmu Všechno bude.

Poprvé se před kamerou objevila v Rafťácích, v patnácti. Filmování bylo divoké. Maminka váhala, zda ji na natáčení vůbec pustí. „Pravda je, že tenhle film rozhodně mou pubertu poněkud podpořil. Asi jsem tam ochutnala alkohol, asi jsem si trošku lízla,“ směje se Eliška.

Právě díky Rafťákům se rozhodla, že se stane herečkou, nikoli tanečnicí, jak původně plánovala. Záhy poznala, že herectví neobnáší jen legraci a obdivné pohledy kluků, ale i okamžiky, kdy by se jeden nejraději schoval pod koberec – tedy natáčení milostných scén.

„Pořád se dokola omílá, že jsem měla nahé milostné scény v Rodinném filmu a v Borgiových,“ říká. Zpočátku proti svlékání před kamerou protestovala.

„Ale jsem herečka, a když uznám, že se bez toho film neobejde, tak na to přistoupím. Myslím, že rozeznám, kdy to je nutné a kdy ne. U Rodinného filmu bylo jasné, že tam je potřeba, protože hodně ukáže o charakteru dívky, kterou jsem hrála,“ připouští.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden