Moje šťastná hvězda

Nenávist graduje!

Herečka Dana Batulková (62) neprožívá zrovna šťastné období.

Nejdřív měla mít starosti se svým partnerem Ondřejem Zajícem (50), dokonce to vypadalo, že půjdou od sebe, nakonec si ale vše prý vyříkali a zdá se, že jim to prospělo. Jenže teď ji pro změnu trápí úplně něco jiného.

Rozhádala se s bývalou snachou

Když není zrovna na natáčení seriálu Slunečná, řeší nepříjemné záležitosti doma, momentálně však ne se svým přítelem, ale s milovaným synem Jakubem Prachařem (37), jenž je čerstvě po rozvodu.

Vzhledem k tomu, že svůj dům nechal bývalé manželce Agátě Hanychové (35) a dětem, musel jít dočasně ke své mamince. Je ale veřejně známo, že maminka známého herce nikdy neměla jeho Agátu moc v lásce. Nyní to zřejmě vygradovalo k úplné nenávisti.

Pro svoji rodinu by udělala cokoli

Podle všeho měla Hanychové napsat vzkaz, kde si měla vylít srdce. „Mám ráda svého syna, proto mu v téhle situaci ráda pomůžu,“ řekla po jeho rozvodu. Těžko říct, co v dopise bylo, dá se ale předpokládat, že si herečka nebrala servítky.

Je vidět, že chce pro své děti jen to nejlepší, jenže kvůli tomu nemá čas na své aktivity. Nejspíš by tak bylo nejlepší, kdyby se Jakub už odstěhoval, aby měla Dana víc prostoru jen sama pro sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden