Moje sladké tajemství

Nenechá si od partnera poradit

Stydí se za špeky, ale od svého muže si radit nenechá.

Tématem, které zpěvačka Monika Absolonová (44) řeší snad celý svůj život, je hubnutí.

Střídají se u ní období, kdy je se svou postavou spokojená, s těmi, kdy se snaží schovat pár kilo navíc. Teď se momentálně dostala do fáze, kdy se prý za svoje špíčky stydí. Nesnese jeho rady A právě to by mohlo vyvolat vážnou krizi s partnerem Tomášem Hornou (40).

Tady se mají asi dobře, ale my už víme, že se umí i pořádně pohádat.

Přestala se mu snad Monika líbit?

Problém je totiž v tom, že přestože býval profesionálním sportovcem a nyní se živí jako trenér, Monika ho k sobě nepustí. „Tomáš je skvělý kondiční trenér, ale je to můj partner a já bych chtěla, aby i zůstal, tak zatím spolu necvičíme, protože mi nesmírně vadí, když mi radí. Vztekám se a dobrotu to fakt nedělá,“ říká zpěvačka se smíchem.

Dříve střílel góly jako profi hráč, teď už maximálně jen doma na herní konzoli

Zároveň ale s obavou, že by jim konflikty ohledně jejího hubnutí mohly narušit pohodový vztah. Také přiznává, že si za to, jak v současnosti vypadá, může sama tím, že má slabou vůli a nedokáže odolat pokušení ve formě mlsání.

A bohužel ani v tom jí partner moc nepomáhá. Podle ní je totiž Horna přesně ten typ, co může sníst kdykoliv cokoliv, aniž by se to na jeho postavě jakkoliv projevilo.

Má před sebou těžkou cestu

A ještě ke všemu prý Moniku často uchlácholí tím, že se mu líbí taková, jaká je. A přestože něco takového chce určitě každá žena od svého muže slyšet, Absolonovou to spíš demotivuje. Teď se ale zdá, že se do hubnutí opravdu obula.

Spokojená prý bude, pokud se jí podaří shodit deset kilo, vysněnou metou je ale kil dvacet. Pak by si prý konečně od partnera nechala poradit, jak svoje štíhlé tělo zpevnit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden