Můj čas na kafíčko
Nenechte si ujít Paní domu č. 10, právě vychází!
Nenechte si ujít Paní domu č. 10, právě vychází!

Na co se můžete v novém čísle Paní domu těšit? Na spoustu inspirací a nápadů pro jedinečné období na sklonku léta, kdy ještě nenastal podzim, dny jsou teplé a příroda je ve své nejbarevnější formě. Dokonce se stále ještě dá vyrazit sbírat léčivé rostliny na domácí kapky a sirupy, v tomto čísle se dočtete, co hledat. Na druhou stranu začala škola, což určuje běh všedního dne v řadě rodin. Jestli patříte k těm, kdo si lámou hlavu, jak se dětem zavděčit svačinou, kterou by nevyhodily, pak právě pro vás jsme připravili nápadité recepty a tipy. Pokud neřešíte svačiny, pak vás určitě bude zajímat, co dobrého připravit z právě dozrávajících jablek. Právě těm jsme věnovali hlavní recepty v čísle a budou nejen sladké, jablka chuťově báječně ladí i s pečeným kuřetem.

Jak si vylepšit domov?

Pokud chcete začátek podzimu využít spíš pro zvelebení domova, pak pro vás máme tipy, co zvážit před rekonstrukcí kuchyně, a vyhnout se tak chybám, o nichž vám v kuchyňském studiu nejspíš neřeknou. Jiným velkým tématem je výměna sedací soupravy. Ta by měla vydržet dlouhé roky, proto se nevyplatí na ní šetřit. Jak vybírat ? Měla by se vám líbit, to zcela určitě, také by měla zapadat do interiéru, ale hlavně, a to by bylo dobré dvakrát podtrhnout, by se vám na ní mělo dobře sedět.

Nápady pro šikovné ruce

Konec léta je také báječná doba k tvoření dekorací z přírodnin, po ruce jsou snítky s barevnými plody nebo listím. Ani tradiční kaštany nemusíte dát na hraní jen dětem. Ukážeme vám, jak se z nich dají snadno vykouzlit malebné dekorace k vystavení na okno nebo na terasu. Podle našich návodů se ale můžete pustit také do výroby parádní krabičky na poklady, kterou si ozdobíte vystupujícím reliéfem srdce a umělou patinou, nebo kouzelné šperkovnice posázené barevnými plochými korálky.

Krásný čas s Paní domu!

Titul si můžete předplatit ZDE

reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz