Můj kousek štěstí

Není jen „holka s prsama“

Můj kousek štěstí

Chtěla hrát princeznu

Trápilo ji, že je zrzavá a pihatá. Známe ji jako Babetu z Ordinace, ale umí toho mnohem víc. Herečka Barbora Štěpánová (62) už to párkrát svému publiku dokázala.

Její kariéra byla předem narýsovaná. Dcera divadelního a literárního historika hrála už jako předškolní děvčátko na klavír a na kytaru, ve školním věku účinkovala v Semaforu či jako členka Kühnova dětského sboru v Národním divadle.

„Když jsem byla malá, být zrzavá a pihatá bylo stigma. Fakt strašné. Trpěla jsem tím,“ vzpomíná Barbora Štěpánová (62). „Když jsem šla na konzervatoř, pokusila jsem se být dlouhonohou blondýnou.“

To se povedlo jen napůl, blondýnou se sice načas stala, ale ne dlouhonohou. Ke všemu se coby plavovláska necítila dobře, jako by to ani nebyla ona. Pokorně se vrátila k

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden