Moje šťastná hvězda

Přijde úplně o všechno?

 VERONIKA FREIMANOVÁ (65) to minulý rok měla hodně složité. Trápilo ji nejdřív zdraví, potom nedostatek práce. To ale není všechno.

Stále krásná Veronika Freimanová (65) to měla v životě vždycky těžké. To, co si ale prožila minulý rok, by nikomu nepřála. A to ani svému největšímu nepříteli. Pandemii, která nás všechny zasáhla, a bohužel se toho našlo ještě mnohem víc.

Zlobilo ji koleno

Pro každého umělce je v dnešní době složité přežít. Každý je závislý na své práci a nejinak je tomu i u Freimanová. Ta kromě strachu z toho, co bude, mu
sela řešit vážné zdravotní problémy.

A u klasické domácí léčby to nezůstalo. „Byla jsem na operaci menisku,“ svěřila se. To naštěstí dopadlo dobře a po operaci ji čekalo pár týdnů rekonvalescence. Pak ale nastalo to, čeho se bála ze všeho nejvíc.

Nemá z čeho žít?

Protože nemůže kvůli pandemii hrát, musela si najít něco, co by ji uživilo. Na žádnou takovou práci prý ale nenarazila. Mezi jejími známými se totiž říká, že má být v současné době zcela závislá na své rodině, především tedy na manželovi Vladimíru Boučkovi (65).

Ani v brzké době herečka žádné pracovní plány mít nemá. Zůstane už navždy na krku manželovi a dětem?

Je to k nevydržení

Už v minulosti se spekulovalo o tom, jak je hereččin manžel s jejím chováním nespokojen. Údajně mu má tropit neustále žárlivé scény a chce od něj pořád víc a víc. Je jasné, že to doma nemají moc růžové. Vladimír to podle všeho vzal do svých rukou a začal se koukat po jiných ženách.

V jeho velmi blízkém okolí koluje informace o tom, že má mít tajný románek se svou kolegyní, jejíž jméno nechce nikdo nikde zveřejňovat. Je to až tak vážné, že by se kvůli tomu měli rozvést?

Veronika o sobě říká, že je těžký workoholik, pak je tedy pochopitelné, že je situace, která se kolem nás děje, pro ni k nevydržení. Sama si ale nejspíš uvědomuje, že by měla své chování vůči manželovi zklidnit,
nebo o něj opravdu přijde, což by jistě nechtěla.

Rozvod by byl osvobozením? 

přesto, že by na svou rodinu nedala v životě dopustit, rozvod by prý klidně podstoupila znovu. Jak je známo, Veronika má ráda svůj klid a svobodu, což teď evidentně v neklidné domácnosti nemá. I krach manželství s režisérem Jaroslavem Brabcem (66) byl pro herečku údajně vysvobozující.

„Můj život se po rozvodu úžasně změnil a je čím dál hezčí,“ prohlásila tehdy místo truchlení. Možná, že nakonec požádá o rozvod dřív než Bouček, jenž si momentálně nejspíš užívá s jinou.

Její dcery, které má z předchozího vztahu s Brabcem, Tereza (34) a Markéta (27), by si přáli, aby byla jejich maminka šťastná a spokojená, proto si prý myslí, že by bylo nejlepší nerozvádět se. Svoboda je sice hezká, samota ale už tak moc ne a herečka by nakonec svého činu velice litovala, zvlášť v jejím pokročilejším věku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden