Moje sladké tajemství

Lucie Bílá: Není to ten pravý! Přijde rozchod?

Nestárnoucí zpěvačka Lucie Bílá (51) už ve svém životě pár partnerů měla. A všichni měli něco společného. Byli mladší a vztah s nimi jí nikdy nevyšel. Co dělá špatně?

Zpěvačka Lucie Bílá (51) má zlato v hrdle, ale také pořádnou smůlu na chlapy. Už má za sebou sedm vážných vztahů včetně dvou manželství a teď ji v posteli zahřívá nový milenec a bývalý fitness trenér Radek Filipi (33).

Další svatba s mladým milencem? To sotva.

Cukrují spolu už pár měsíců a Lucie na něj zatím pěla jen chválu. Teď ale začíná couvat. Milenec jen na hraní Najednou to totiž vypadá, že je pro ni Filipi jen momentální povyražení. „Hele, je fajn si moct v jednapadesáti říct, randím s okouzlujícím mladým mužem, ne?“ říká sama Lucie.

Nezůstane nakonec zase sama?

Tak se ale o životní lásce obvykle nemluví, nebo snad ano? Osudoví muži To, že se svalnatým Radkem do budoucna až tak moc nepočítá svědčí i fakt, že za velké lásky považuje spíš své bývalé partnery. „Měla jsem štěstí na tři osudové muže, kteří dodnes mají v mém životě význam a hrají v něm roli.

S expartnerem Petrem Makovičkou.

A tihle tři muži, Petr Kratochvíl (66), Václav Noid Bárta (36) a Petr Makovička (41), jsou mí rytíři,“ prohlásila Bílá. To tedy musí její mladý milenec nést opravdu těžce. Vzdala se naděje? Je také možné, že Zlatá slavice po tolika nevydařených vztazích už na velkou lásku rezignovala a chce si jen užívat krátkodobé přízně mladého a nezkrotného hřebečka.

Nebo se snad bojí, aby se zase nespálila? O Lucii je známé, že má obrovské srdce a že právě díky němu vstupovala do každého svého vztahu s velkým nasazením. Mužům se zcela otevřela, začala být zranitelná a pak vždy přišlo velké zklamání.

S Petrem Kratochvílem má syna, ale nevzali se.

Místo krokodýlích slz se však musela na veřejnosti prezentovat jako silná a nezávislá žena, kterou nikdo a nic neporazí. I když ve skrytu duše vždy trpěla a plakala doma do polštáře. Není ani divu, že už se bojí znovu pořádně zamilovat.

Přijde rozchod? Pokud Lucie už tuší, že Filipi není jejím mužem snů, může brzy přijít další bolestný rozchod. A pokud se tak stane, koho si temperamentní Lucie vybere příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden