Moje šťastná hvězda

Neobejde se bez pomoci!

Vážné zdravotní problémy přinutily HANU ZAGOROVOU (74) zrušit většinu letošních koncertů. Co se stalo? Podle všeho zpěvačku sužuje celá řada velmi nepříjemných komplikací.


Zpráva o tom, že zpěvačka Hana Zagorová (74) nebude moct vystoupit před své milované publikum, se rozletěla mezi fanoušky rychlostí blesku. Všichni se okamžitě začali ptát, co se děje a jak na tom zpěvačka vlastně je.


Bude se muset Zagorová znovu postavit svému celoživotnímu strašákovi – vzácné a nevyléčitelné nemoci krvetvorby? A vrátí se vůbec ještě na pódia?


Zpěvačka na tom není zdravotně dobře.

Krutá nemoc znovu udeřila

Zagorová se slzami v očích promluvila o tom, že jí lékaři řekli, že pokud by nerespektovala jejich doporučení a koncerty nezrušila, velmi pravděpodobně by zkolabovala přímo na jevišti. To všechno jsou bohužel následky prodělaného covidu.

Ten dal zpěvačce opravdu hodně zabrat a rentgenové snímky u ní prokázaly dokonce oboustranný zápal plic. A neskončilo to pouze u toho.

„Covid mi samozřejmě rozhodil krvinky, se kterými bojuju celý život. Takže ty dostaly zabrat nejvíc. Ono to jde ruku v ruce,“ posteskla si publikem milovaná Hanička.

Manžel je Zagorové oporou už třicet let.

Složila se do náruče manželovi

To, že Zagorová momentálně prochází velmi náročným obdobím, a to jak fyzicky, tak i psychicky, potvrzuje i její manžel, operní pěvec Štefan Margita (65). Vyčerpání a velký stres, který v poslední době zažila, měly bohužel za následek i to, že zpěvačce vypověděly službu záda.

„Jak jsem byla ve stresu, tak z těch nervů mi rupla záda, ale opravdu děsně. Tak, že jsem se Štefanovi složila do náruče. Naštěstí tam stál,“ postěžovala si s tím, že Bůh člověku naloží jen tolik, kolik je schopný unést.

Podle jejích slov je ale zřejmé, že už se blíží k vlastním limitům. Všichni doufají, že už ji ale nic zlého nepotká a znovu setkají na koncertech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden