Moje šťastná hvězda

Neodolatelná chřestová chuťovka

Skvělá sezonní chuťovka, kterou máte například pro návštěvy hotovou raz dva!

Ingredience:  150 g listového těsta, 10 stonků zeleného chřestu, 1 vejce, 2 lžíce strouhaného parmazánu

Postup: Předehřejte troubu na 200 °C. Listové těsto rozválejte a rozkrájejte na proužky asi 1,5 cm široké a 25 cm dlouhé.

Natřete rozšlehaným vejcem. Očištěný chřest obtočte těstem jako kremroli. Potřete vejcem a posypejte nastrouhaným parmazánem.

Dejte na plech a pečte v předehřáté troubě asi 10 minut.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden