Můj čas na kafíčko

Neodvratný rozpad manželství Olivie Newton-John na čas oddálila zákeřná rakovina!

Můj čas na kafíčko

Jedenáctiletý věkový rozdíl začal vadit až s postupem času.

Největší díl své slávy zažila Olivia Newton-John (71) poté, co si zahrála v muzikálu Pomáda. Dva roky natáčela další muzikál, Xanadu. Právě v té době se seznámila s prvním manželem, Mattem Lattanzim (61).

Ačkoliv se Olivia Newton-John narodila v Anglii a proslavila se v americkém filmu, je to ve skutečnosti Australanka. A ačkoliv byla hodně spojována s Johnem Travoltou (66), tak spolu něco měli pouze na filmovém plátně.

Hrála středoškolačku ve 29 letech!

Do pěti let žila Olivia ve Velké Británii, pak s rodiči odjela do Austrálie, kde strávila dětství. Tam také začala zpívat a založila dívčí skupinu. Po jejím rozpadu se přemístila opět do Anglie. Střídavě tam zkoušela prorazit jako sólová zpěvačka i v dalších skupinách, ale první úspěchy přišly až začátkem 70. let.

A v roce 1978 dostala nabídku, která jí změnila život a přinesla celosvětovou slávu. Možná si to už neuvědomujete, ale středoškolačka Sandy ve slavné Pomádě byla také Australanka, jako Olivia.

Ohromující je, že tehdy už zpěvačce a herečce bylo dvacet devět let – přesto roli o mnoho let mladší dívky zahrála věrohodně a bez toho, aby vypadala

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden