Můj kousek štěstí

Neohrozí kila navíc její manželství?

Návrat přirozenosti je pro ni v tuto chvíli vítaným trendem...

Ewa Farna (28) asi došla k názoru, že údaje z její osobní váhy na úspěch vliv nemají. Tomu se zlaté slavici a vítězce ceny Anděl nelze divit. Jak je tomu ale, pokud jde o její soukromý život?

Má boky jako skříň a vesele si o tom pár let prozpěvuje. A záhy zjistila, že její pracovní úspěchy ji přímo vytrvale pronásledují. To největší štěstí ale zpěvačku Ewu Farnou (28) potkalo v soukromí. Stala se matkou Artura (3) a nedávno povila Ellu (2 měsíce). Své tuplované mateřství si velmi užívá, zároveň ale pódium opustit nehodlá, evidentně se rozhodla zvládat obojí.

Po covidové pauze byla jaksepatří natěšená, ostatně jako kterýkoli jiný umělec. Na vyhlášení cen Anděl 2021 se dostavila pečlivě připravená jako profesionálka, ale i jako kojící máma. Kabelku naditou příslušnými proprietami dala veřejnosti v plen.

„Bodýčko pro dítě, podpatky pro mámu na večer, odsávačka, počítač, doplňky... Co tady ještě mám? Jo, hřeben, hihihi. Pleny jsou v kočárku, takže já můžu,“ prozradila nadšeně před zahájením slavnostního večera. Její dobrá nálada byla záhy vystužena první cenou a Ewa domů přinesla sošku anděla.

Její choť Martin Chobot (32) byl jistě uznalý a svou ženu pochválil. Snad si už po pěti letech manželství zvykl, že o slávu se jako pár dělí značně nerovným dílem a na úspěchy své ženy nežárlí. Sebejistota Ewy tomu nasvědčuje.

Ta svá kila nijak nemaskuje, o svých ňadrech se vyjadřuje s pobavením, že kdysi ještě bývala na svém místě a outfit volí jako by chtěla současné velmi mateřské proporce ještě podtrhnout.

Že by takový kolorit kytaristu Chobota bavil? Bývaly časy, konkrétně v roce 2014, kdy Ewa pro svého miláčka naopak úspěšně hubla. Teď ovšem tahle Lvice sebejistě sbírá vavříny na poli slávy, kojí a přebaluje.

Kila zřejmě neřeší. Chobot na první pohled nepůsobí dojmem vybíravého casanovy, snad tedy i jemu ke spokojenosti současná atraktivita manželky stačí. V opačném případě tu máme problém...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden