Můj čas na kafíčko

Neopustí Trávníček svého třetího prince?

Představitel nezapomenutelných princů z pohádek Tři oříšky pro Popelku a Třetí princ Pavel Trávníček (66) se stal před třemi týdny potřetí otcem! Se svou o třicet pět let mladší manželkou Monikou (31) dali čerstvému potomkovi neobyčejné jméno.

Nakonec ho sice nepojmenovali Archibald, jak Trávníček vyhrožoval, oba rodiče to ale hravě dohnali s Maxmiliánem. Bude mít třetí syn Pavla Trávníčka štěstí a užije si péči a přítomnost svého slavného tatínka? Protože, jak sám Trávníček přiznává, na své syny ze dvou předcházejících manželství bohužel čas neměl a tak je neviděl vyrůstat. Polepší se s třetím synem?

Má co napravovat!

Jako svědomitý a zodpovědný otec se zatím moc nepředvedl. Jeho první syn Petr Dytrt (25), kterého všichni znají jako roztomilého zrzavého klučinu z reklamy na kečup, se dozvěděl o svém otci ve svých dvanácti letech z novin. Se starším synem Adamem se doteď stále ještě nestýká. „Naposledy jsem předtím viděl Pavla v jeho čtyřech letech. Měl jsem s jeho matkou komplikace. Ženy často trestají otce tím, že se rozhodnou neukázat jim dítě. Dělala, co mohla, abychom se nevídali,“ snažil se omluvit celou vzniklou zapeklitou situaci sám herec. I přesto všechno jsou už dnes se synem skvělými kamarády. Jak dlouho mu tentokrát vydrží starost o malého Maxíka? Poučil se? Zůstane se současnou manželkou nebo se na stará kolena ještě nechá strhnout nějakou další můzou? To se dozvíme až časem.

Se synem Pavlem

Byl u porodu!

Tohle nečekal! Ačkoliv se mu malý synek narodil den před nejdivočejšími oslavami v roce, 30. prosince, stále ještě Pavel Trávníček jeho narození nezapil. Co za tím stojí? Důvodem prý byly neustálé návštěvy rodiny v porodnici. Svědomitý herec si tak nemohl dopřát ani kapku alkoholu, aby mohl dojíždět na návštěvy. „Neriskoval jsem. Myslím, že času na zvednutí číší bude ještě dost,“ vyjádřil se šťastný Pavel, který byl poprvé v životě i na porodním sále a viděl, jak jeho třetí princ přichází na svět. Ovlivní tenhle silný okamžik natolik, že svého synka nikdy neopustí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden