Moje sladké tajemství
Neplánovaná výměna manželek
Neplánovaná výměna manželek

Charismatický herec a bavič Jan Kraus (69) už dlouhá léta tvoří pár s herečkou Ivanou Chýlkovou (59). Ta mu svoje srdce ovšem nenaservírovala jen tak, musel z něj nejdřív vystrnadit silného soupeře. A Kraus byl ženatý!

Manželství herečky a výtvarnice Jany Krausové (69) se slavným moderátorem trvalo od 80. let až do roku 2006. Jenže to už spolu nějaký ten pátek nežili. Dávno předtím mezi ně totiž vstoupila jiná kráska. Osudovým se jim stal rok 1994 a natáčení filmu Trio.

Krausovi v počátcích jejich vztahu

Krause vytáhlá Chýlková naprosto uhranula a začal se jí nepokrytě dvořit. Ovšem se zlou se potázal. Byl to prý takový skrček s velkým zadkem, nechala se slyšet herečka. Dosud ho znala z filmů, kde hrál samé grázly, což mu podle ní šlo dobře, protože měl obličej primitiva. Ovšem Kraus zabojoval – a vyhrál!

Nakonec ji získal. A nezůstal na kameni kámen!

Když promluvil, byla Chýlková překvapená, že to má hlavu a patu, a ještě je vtipný. Právě humorem ji Kraus nakonec dostal. Nezavřel pusu a člověk se s ním nenudil. Vzájemné sympatie rostly a stali se milenci.

Jenže Kraus byl ještě pořád ženatý s Janou a Chýlková žila s Karlem Rodenem. Když už vztah nešlo udržet dál v tajnosti, nezbývalo než oznámit to drahým polovičkám.

Škatulata, batulata, hejbejte se!

Dopadlo to nečekaně dobře. Jejich zhrzení a podvedení partneři to dali dohromady spolu! Krausová tehdy manželovi řekla, že nemá cenu, aby spolu žili naoko jen kvůli synům Davidovi a Adamovi, ale ať jí nebere rodinu.

Vše proběhlo v naprostém klidu a pohodě. Žádné výčitky, hádky, rozbroje. Dámy si prohodily mužíčky a vznikla jedna velká rodina!

Někdy to vyjde, jindy ne

Svazek číslo 2 nakonec nevydržel, Jana Krausová si postavila před pár lety mobilní dům v přírodě, kde si užívá klidu a samoty. To z Ivany Chýlkové a Jana Krause se stal idylický a stabilní pár. V roce 1998 se jim narodil syn Jáchym.

Nerozhodilo je, ani když se v roce 2004 objevil nevlastní Krausův syn Marek, o kterém do té doby nikdo nevěděl. A dokázali utajit i takovou událost, jako je svatba. Chýlková s Krausem se vzali tajně v roce 2009.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz