Můj čas na kafíčko

Nepodceňujte sílu rozjasňovače a tvářenky

Ne nadarmo se rozjasňovač používá na pleť, aby ji prozářil. Tvářence se zase s běžně říká „zdravíčko“. Jak jeden, tak druhý kosmetický zázrak podtrhne přirozený vzhled pokožky.

Ve vaší kosmetické taštičce nesní ani jeden přípravek chybět. Právě díky rozjasňovači a tvářence nemusíte každé ráno prahnout po kouzelné hůlce, která by vám vytvořila dokonalý make-up. Jakmile ale na pleť nanesete vrstvu korektoru, ztratí se vám z tváře přirozený ruměnec. A právě ten je potřeba navrátit pomocí líčidel.

1. Zacházejte s nimi opravdu opatrně

Nic se ale nemá přehánět a to platí i o nanášení tvářenky. Ta by měla vždy působit přirozeným dojmem. Zapomeňte tedy na to, že ji nanesete na celé tváře nebo od pusy až ke spánkům. Zvolte naopak malé množství narůžovělého prášku, který opatrně rozetřete od špičky nosu směrem k uším. Pokud si nejste jistá tahem, pomůže vám, když našpulíte rty. Tvářenku pak nanesete na vystouplou linii úst.

Nestojí moc a určitě stojí za to je mít.

2. Udělají na vašem obličeji hodně práce

I když na sebe nanesete o něco víc přípravků, cílem je vytvořit celkově přirozený efekt. Ať už tekuté, nebo práškové rozjasňovače mají tu moc, že vytvoří jakýsi 3D efekt. Naneste ho opatrně na hrot nosu, na spánky a pod obočí. Ani s ním to ale to ale nepřežeňte, protože při slunci byste mohla vypadat unaveným a upoceným dojmem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden