Moje šťastná hvězda

Tereza Brodská: Nepovoluje jí návštěvy?

Sexbomba 60. let JANA BREJCHOVÁ (78) nedávno slavila narozeniny, ale její kamarádka zpěvačka PAVLÍNA FILIPOVSKÁ (76) se k ní podle svých slov už dlouho nemůže dostat. A prý za to může její dcera TEREZA BRODSKÁ (49).

Filipovská si tak nedávno postěžovala, že naposledy svou nemocnou kamarádku Janu Brejchovou viděla v říjnu roku 2013, když ještě ležela po kolapsu na JIP v pražské vinohradské nemocnici. „Navštěvovala jsem Janu denně do té doby, než jsem potkala paní ředitelku, tedy její dceru Terezu, která mi to zakázala,“ uvedla bez obalu Filipovská, které prý měla Brodská dokonce říct, že její návštěvy Brejchovou obtěžují. „Tak jsem si řekla, že asi musím být zlá jedovatá bába,“ dodala Pavlína, již mrzí, že od té doby nedostala od Terezy ani žádnou zprávu, jak se Brejchové daří. „Paní ředitelka k ní přátele nechce pustit,“ tvrdí Filipovská, podle které Brodská mamince odpírá veškeré návštěvy jejích přátel.

Jana Brejchová

Pavlína Filipovská

Navzájem se obviňují

Navzájem se obviňují Herečka má na to ale úplně jiný názor a obvinění Filipovské striktně odmítá. „To, co tvrdí paní Filipovská, není fér! Ten zákaz dostala před pěti lety v nemocnici na Vinohradech. Maminka tehdy ležela na JIP a bojovala o život. Nesměl k ní nikdo,“ zlobí se herečka, podle jejíchž slov se jí Filipovská sama od té doby nikdy neozvala a nezajímala se, jak na tom Brejchová je. „Všichni by si měli uvědomit, že maminka má neurologický nález, a tak nefunguje úplně bez problémů. Navíc je upoutána na lůžko,“ brání se Brodská s tím, že i ona sama u matky stráví při návštěvách někdy jen dvě minuty, protože pak už je její maminka unavená a potřebuje spát. „Nejsem maminčina ředitelka, spíš funguju jako služka. O svém životě si rozhoduje sama,“ tvrdí Brodská, která .prý nemá problém pustit k matce ohlášené návštěvy, aby ji rozptýlily.

Kdo má pravdu?

Je Tereza tedy skutečně taková dračice, nebo má o svou nemocnou mámu prostě jen velkou starost? Každopádně se slušného hodnocení nedočkala ani od své tety, HANY BREJCHOVÉ (71), která o ní v nedávném rozhovoru prohásila, že jí jde jen o peníze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden