Můj kousek štěstí

Nepřerůstá mu mladá přítelkyně přes hlavu?

To, že si Jaromír Jágr našel opět skoro o polovinu mladší přítelkyni, už nikoho nepřekvapí. Stejně jako fakt, že je to zase modelka.

Česká hokejová legenda patrně v jiném rybníčku lovit ani neumí. A proč také. Vedle mladé krásné slečny mu to i téměř v padesáti letech pořád sluší. A sám už ví, co od těchto děvčat může očekávat. Nebo ne?

Přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová (27). Některé influencerky vydělávají poměrně závratné sumy. Když jsou známé...

Moc jí to mluví

Jágr už za svůj život vystřídal tolik osudových žen, že by si z nich mohl sestavit hokejový mančaft i s náhradnicemi. Po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (30), o které se dokonce v jednom rozhovoru vyjádřil, že by to mohla být „ta pravá“, se ale nejspíše rozhodl už své další vztahy raději nijak nekomentovat.

O tom se však zřejmě zapomněl zmínit nové přítelkyni Dominice Branišové (27), která poslední dobou poskytuje jeden rozhovor za druhým a neváhá vždy přidat k dobru nějakou perličku ze života se slavným hokejistou. Nedávno například promluvila o tom, jak jim to klape v posteli, „Oba dva velmi rádi spíme, takže místo toho, abychom si třeba pustili televizi, tak si zalezeme do postele a nabíráme síly.“

Jarda nosí štěstí!

Dominika, která se dříve živila jako modelka, si nyní naplno užívá popularity. Začínají se jí hrnout nabídky na spolupráci i modelingové kšefty. Naposledy propůjčila svou krásnou hřívu pro kampaň nové vlasové kosmetiky a tím to zdaleka neskončí.

Pomalu se rozjíždí také coby influencerka, svůj Instagram zásobuje sexy „selfíčky“ a její fanouškovská základna rychle roste. Jarda by si tak měl dát určitě velký pozor, kdy a v jaké situaci se se svou novou láskou bude fotit, Dominika si totiž už určitě dobře spočítala, že nejvíce sledujících jí přisypou právě fotky s hokejovým fešákem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden