Moje šťastná hvězda

Nepřijal synovu partnerku?

Není to tak dávno, co si MARTIN DONUTIL (30), syn herce MIROSLAVA DONUTILA (70), přivedl domů svou přítelkyni, SÁRU AFFAŠOVOU (27). Proč ji nemá Donutil v lásce?


V rodině legendárního herce Miroslava Donutila (70) a jeho manželky Zuzany (61) to prý není moc ideální. Napětí, které tam v poslední době vládne, by se podle všeho dalo krájet.


Je známo, že u nich vždycky vládla pohoda a klid, jenže od té doby, co si jejich syn Martin (30) přivedl domů krásnou partnerku Sáru Affašovou (27), známou ze seriálu Ulice, je zřejmě všechno vzhůru nohama.


Martinova krásná přítelkyně herečka Sára Affašová.

Říká se, že si právě jeho otec s mladou herečkou moc nesedl. O Donutilovi se už dlouho ví, že mu do oka padne jen málokdo. Co má ale se Sárou za problém?

Není dost  dobrá?

Miroslav si zřejmě myslel, že si jeho syn přivede domů herečku, která toho má hodně za sebou a ještě víc před sebou. Ne nadarmo se říká, že má Donutil rád opravdu velké legendy a talentované lidi.

Podle něho má být Sára jen druhořadou herečkou, která sotva skončila školu a naskočila do nekonečného seriálu. On uznává hlavně kvalitní divadelní herce. Je to zrovna ten problém, který mu tolik leží v žaludku?

„Pan Donutil by si nikdy nedovolil nastoupit do nekonečného projektu, neboť to hercům u tvůrců jen škodí,“ prozradil jeden nejmenovaný režisér. Vrazí to snad mezi něho a syna klín?

Snaží se jí zastávat

Zatímco je očividně Donutil silně proti ní, jeho manželka Zuzana se s ní prý snaží vycházet za každou cenu. Sama asi moc dobře ví, že kariéra není v tomto případě ani trochu podstatná.

Proč tedy synovi šlapat po štěstí? Hlavní je, že se ti dva mají rádi, na ničem jiném nezáleží. Snad to herci brzy dojde. Byla by škoda, kdyby tím utrpěl jejich tak blízký vztah a znepřátelil si tím ještě svou milovanou ženu.

Nezbývá tak zjevně nic jiného než čekat, zda se situace nakonec uklidní. Sára je ale velice sympatická a vtipná dívka a Miroslava si jistě brzy omotá kolem prstu. Chce to asi jen čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden