Můj kousek štěstí

Nepřízeň osudu ji nezlomila

Můj kousek štěstí

Kráska pocházející z pensylvánského provinčního městečka Sharon Stone (57), která se zjevovala v představách mnoha mužů, ušla dlouhou a náročnou cestu za svým snem. V jejím životě se však nevydařilo vše tak, jak si přála.

Narodila se jako druhé dítě ze čtyř na maloměstě a přesto dokázala, že není podstatné, kde se člověk narodí, pokud jde odhodlaně za svým cílem a tvrdě na sobě pracuje. Otec byl barvíř v továrně a maminka účetní.

Sharon Stone (57) se věnovala univerzitnímu studiu dějin umění a kreativnímu psaní. Již za studií se účastnila soutěží krásy a v sedmnácti letech získala titul Miss Pensylvánie. Nějaký čas pracovala jako servírka a obsluhovala milovníky hranolek a hamburgerů ve známém řetězci.

O dva roky později se už živila jako modelka u módní agentury Eileen Fordové v New Yorku. Zanedlouho dokonce pózovala v rouše Evině pro

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden