Můj kousek štěstí

Nervy na pochodu z nešťastné lásky?

Herečka se netají tím, že je přecitlivělá. I proto se loni sesypala a mluvila o pocitu vyhoření.

Na povrch vyplouvají zajímavé zprávy o vztahu hvězdy seriálu ZOO a jejího kolegy zpěváka Václava Noida Bárty (43)! Eva Burešová (30) totiž ještě nedávno patřila do jeho „stáje“, pomáhal jí s muzikou.

To už ale neplatí, rozešli se a podle všeho ne příliš v dobrém. „Šli jsme každý svojí cestou,“ přiznal muzikant. Spekulovalo se i o tom, že se do něj herečka zakoukala.

Forejt jí musí být oporou, i on už toho ale jistě má plné zuby.

Mělo se to dít v době, kdy se mluvilo o jejích problémech s partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36). Některé zdroje ale naznačují, že s Noidem nic neměla, ten ji měl odmítnout s tím, že je věrný své tanečnici Elišce (31).

Je tedy možné, že se pak herečce začal hroutit svět a následovala už známá extempore, kdy mluvila o vyhoření, chtěla skončit v seriálu a utéct do vlastního světa v podobě krámku s kameny. Zamilovaná a odmítnutá žena může mít ledajaké myšlenky.

Může samozřejmě jít jen o fámy, jisté je ale to, že herečka na tom není nejlépe, před Vánocemi dokonce skončila v nemocnici. Nejen ona, ale i partner Forejt musí mít nervy nadranc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden