Můj kousek štěstí

Nervy v kýblu! Naříká, proklíná, vyhrožuje

Ondřeji, třes se!

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (34) se ocitla v úzkých. Nikdy v životě by ji nenapadlo, že to bude ona, kdo dostane kopačky, a ne naopak. Jaké jsou její další plány?

Kupodivu nezachovala dekorum, jak by se na Miss World 2006 slušelo. Je ovšem pravda, že psychologové kladou rozvod, co se týká míry stresové zátěže, hned za úmrtí blízkého člověka, z čehož vyplývá, že se Taťána Kuchařová (34) cítí pod psa.

Po rozvodu s Ondřejem Gregor Brzobohatým (39) se ihned zbavila nenáviděného vyvdaného příjmení a stala se z ní opět stará dobrá Kuchařová.

Pokračování příště

A jak se jí teď hodí, že napsala knihu s až děsivě věšteckým názvem Pokračování příště... Horlivě naznačuje, že se k němu skutečně schyluje, přinejmenším v její zlatovlasé hlavě.

„Nespěchám hned na druhý díl, ale ANO... je dost toho, o čem psát...“ naznačuje, že nápad s praním špinavého prádla prostřednictvím další knihy je velmi lákavý. A exmanžel ať se třese! Zatímco první díl patřil dospívání a úspěchům v kariéře modelky, ten druhý bude zřejmě zasvěcen zdrcujícímu zklamání v lásce.

Kdo dřív?

Táňa zřetelně pohubla, cestuje na exotická místa, pije zelené nápoje, aby byla zdravá, a sní o budoucnosti, hezké jako pohlazení. Do pěti let plánuje najít si senzačního kluka a mít s ním brzy dvě děti. Možná se mezi ní a exmanželem rozhoří tajný závod. Kdo dřív zakotví v perspektivním vztahu? Kdo bude dřív vozit kočárek?

Sázíme, že vyhraje Táňa. Podruhé rozvedený muzikant Ondřej Brzobohatý o kotvení ani tak nestojí a nejspíš si bude vychutnávat volnost, ať už po boku Daniely Písařovicové (43), či nějaké úplně jiné krasavice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden