Můj čas na kafíčko

Neskončí znovu se zlomeným srdcem?

Pokud by se hledaly v českém showbyznysu ženy, které mají v lásce nejvíc smůly, určitě by mezi ně patřila hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Ivana Jirešová (45). Zlomené srdce měla v posledních letech několikrát, teď to ale vypadá, že se na ni konečně usmálo štěstí! Kdo je tím šťastným a proč se láskou k němu Jirešová nechlubí?

Srdce zlomené hned několikrát

Asi je to proto, že si moc dobře pamatuje, kolik složitých okamžiků si kvůli bulváru během svých rozchodů s partnery prožila. Jejím posledním oficiálním partnerem byl podnikatel Milan Štědra (39).

Milan Štědra (39).

S tím to vypadalo celkem vážně, ovšem nakonec se mělo údajně ukázat, že se chtěl Štědra pouze šikovně přiživit na její slávě. Bohužel podobně neslavně dopadla Jirešová i během románku s Mužem roku Jiřím Kmoníčkem (27). Ale to mělo být opravdu krátkodobého rázu a ruku v ruce se nikdy na veřejnosti neukázali.

Novou lásku chce jen pro sebe

Teď už je ovšem nějakou dobu viditelně šťastná a spokojená, mluví o lásce, ovšem ani za nic nechce říct ke komu. Po narozeninovém večírku TV Nova je ovšem nad slunce jasné, kdo jí už delší dobu zahřívá postel.

Sice neznáme identitu onoho prince na bílém koni, ovšem podle pořízených snímků, které se objevily na internetu, je její přítel viditelně mladší. „Ano, je to můj přítel Pavel, jsme spolu už delší dobu a dál bych to nerozebírala,“ prozradila zamilovaná herečka, která si evidentně své štěstí střeží jako oko v hlavě.

Chce od ní dcera utéct?

Pár má za sebou také dovolenou v Egyptě, kde se potápěli a užívali si jeden druhého. A jelikož její dcera Sofie Frida (17) už začíná mít pomalu svůj život, je jasné, že na pěstování láskyplného vztahu bude mít Jirešová spoustu prostoru.

Sofie se dokonce rozhodla, že se chce osamostatnit, což je s ohledem na to, že jí ještě nebylo ani osmnáct, poněkud zarážející. Už dlouho je prý dospívající dívka připravena fungovat samostatně a nyní se to u Jirešů řeší.

O peníze asi nouzi nemá, přivydělává si vystupováním v barech, píše divadelní hry, v nichž i sama hraje, a v říjnu má dokonce jedna z nich premiéru v Divadle v Celetné. Takže svět jí leží u nohou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden