Můj kousek štěstí

Nesnese žádný náznak odporu?

Na to, jak se zlatá slavice Lucie Bílá (55) a její, už bývalý, dvorní skladatel, poštěkali v přímém přenosu v televizi, diváci jen tak nezapomenou. A kdyby se to mělo stát, oba aktéři jsou zřejmě připraveni trapnou vzpomínku kdykoli oživit.

Kytarista z kapely Karla Gotta (†80) a autor hitu Láska je láska Ondřej Soukup (70) opět vysvětloval, že na vydání hitů, které k jeho muzice otextovala bývalá manželka Gabriela Osvaldová (67), měl plné právo a že si chtěl udělat radost k narozeninám. Z radosti ovšem byla malá bitva, protože Lucie Bílá si vydání desky nepřála.

Kdyby svá slova nedoprovázela úsměvem pro diváky, museli bychom si myslet, že je dosti rozzuřená, pokud pronáší: „Nemám ráda, když někdo něco dělá, když jsem řekla, že nechci. A ještě, pacholek, vytáhl tuhle desku do televize...“ Slavici prý přijde velmi zvláštní, když řekne ne a někdo ji neposlechne. Na to prý Lucie, podle svých slov, není zvyklá.

Mohla by se ovšem vztekat, jak chtěla, nahrávací společnost měla na vydání právo. Vzhledem k velké publicitě celé kauzy přišli novináři i s možnou variantou – že šlo vlastně o rafinovanou propagaci desky. Ovšem že by si lidé ze showbyznysu takhle vjížděli do vlasů jen proto, aby se prodalo o pár kousků víc?

Pokud jde o Lucii, které snad také něco z prodeje kápne jako interpretce, její nevyřčený vzkaz chápeme: Já jsem teď podnikatelka, frčím v pohostinství, v kafi, špercích a developerství, poslouchat budete vy ostatní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden