Můj kousek štěstí

Nesplněný sen: Být tak herečkou!

Možná jí nezbyde, než hrát samu sebe, diváci by své moderátorce jinou postavu nevěřili...

Chlapi jí utíkají, ale zdá se, že to není její jediný problém. Co když se blondýnka cítí zahořklá? Nikdy se vlastně nechtěla stát moderátorkou, ale herečkou či tanečnicí.

Třináctou komnatu dobrovolně odemkla Lucie Borhyová (43). Sen stát se slavnou herečkou se nesplnil. Velkou ránu jí před lety zasadil režisér Zdeněk Troška (68). Tehdy bylo Lucii teprve sedmnáct a vydala se na konkurz na film Princezna ze mlejna.

Toužila si zahrát půvabnou Elišku, což by jí pravděpodobně otevřelo dveře k dalším zajímavým filmovým a divadelním projektům. Už tehdy byla Lucie nápadně pohledná, a tak přirozeně doufala, že jí hlavní role mlynářovy dcery spadne do klína. To se však bohužel nestalo.

Holka má smůlu

Smělé plány zhatil režisér. „Řekl, že bych se asi spíš hodila na pláž než do mlejna, čímž můj casting skončil,“ vzpomíná Lucie. Také Zdeněk Troška si na sličnou studentku pamatuje. A hodnotí ji překvapivě příkře. „Potřeboval jsem dívku krev a mlíko, a nikoli aristokratku, která by z fleku mohla pracovat v nějakých italských přímořských lázních pro high society.

Lucka, přestože měla hezkou tvářičku, nepřipadala v úvahu,“ říká. Co horšího, o krasavici by neměl zájem ani dnes, neboť lidé ji mají spojenou s televizními zprávami, a sotva by uvěřili, že je zakletou princeznou či rusalkou tančící na louce. „Holka už má smůlu,“ uzavírá režisér. No není to kruté?

Byla by jistě hvězdou Osady

Moderátorka by si ale určitě neměla zoufat, říká se přece, že na uskutečnění snů není nikdy pozdě. Zadívá-li se na jakéhokoli režiséra svýma uhrančivýma očima, zdaleka ne každý dokáže vyštěknout po Troškově vzoru kategorické Ne!

V současné době se připravuje pokračování seriálu o chatařích Osada, tak co takhle zkusit štěstí tam? V kostkované košili, slamáku okousaném od myší, děravých džínách a teniskách se žralokem diváckou obec nepochybně zaujme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden