Můj kousek štěstí
Nespokojená Jana Švandová! Odnese to vztah?
Možná uteče
Nespokojená Jana Švandová! Odnese to vztah?

Odešla hned od dvou manželů, třetího to možná čeká také. Herečka ze seriálu ZOO je prý poslední dobou jako vyměněná.

Z energické a stále usměvavé dámy se prý stává věčně nespokojená žena. Taková proměna Jany Švandové (77) by se mohla negativně podepsat i na vztahu s manželem Pavlem Satorie (75).

Nebo snad může být příčinou hereččiny údajné mrzuté nálady její vztah? Je možné, že to mezi partnery skřípe.

Co to smrdí?

Sympatická blondýnka sice stále vypadá výborně, ona to ale možná vidí opačně. Právě v její vizáži je podle mnohých kámen úrazu. Přesto, že není milovnicí plastických operací, naopak si potrpí na omlazovací krémy, není vyloučeno, že se v honbě za dokonalým vzhledem neodhodlá změnit názor.

Nepátrat, nepředělávat a zbytečně neotravovat. Tak se prý musí na jejího třetího muže.

„Obličej mě živí, proto se mu snažím věnovat tu nejlepší péči,“ prozradila. Jenže se zdá, že to s touhou po dokonalosti už může až přehánět.

Mimo jiné si totiž na obličej namazala sérum, které velice zapáchalo. „Manžel se ptal, co to tak strašně smrdí odpověděla jsem mu, že já,“ uvedla sama herečka.

Ráda flirtuje?

Tento krém sice odložila, podle všeho ale začala vymýšlet jiné vychytávky pro krásu, což má jejího manžela stále víc vytáčet. A je tu ještě jedna věc, se kterou Satorie nemusí být dvakrát srozuměn. Povídá se totiž, že Švandová ráda koketuje s mladšími kolegy, kteří na ní mohou oči nechat.

I kdyby to byla pravda, pravděpodobně jde jen o nevinné flirtování. Možná si chce jen dokázat, že je stále atraktivní a žádaná. Což je! Přesto ale žádný chlap nevidí rád, když se jeho manželka „předvádí“ před jinými muži.

Půvab má v genech, to dokazuje, když se ukáže vedle neméně krásné sestry Jitky.

Říká se, že Satorie byl nějakou dobu pyšný, že po jeho drahé polovičce jdou i mladší chlapi. Postupem času mu to ale začalo vadit. Pokud je to pravda, tak se mu nelze divit.

Na druhou stranu kolují zvěsti, že i jemu dělá dobře, když se za ním otočí mladší ženy. Možná si tedy nemají co vyčítat. Ať je to jakkoli, Švandová byla v minulosti pěkná dračice.

Opustí dalšího manžela?

Možná i to Satorie vnímá jako memento. Vždyť herečka opustila hned dva své muže, nevyšlo jí to s plastickým chirurgem Hubertem Topinkou ani s filmovým producentem Oldřichem Machem (80).

Jestli tady bude platit do třetice všeho dobrého (nebo zlého) zatím není jasné. V případě atraktivní herečky se asi může stát cokoli.

Související články
Můj čas na kafíčko / 28.9.2024
Ivana Gottová (48), vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), zůstává záhadnou postavou českého společenského života. S kým žije, pokud vůbec s někým? Nové informace mluví jasně. Po jejím boku by měl být miliardář, s nímž už jistý čas přebývá v zahraničí. Její náplní se stala péče o odkaz manžela, a tak si stále udržuje vazby na vlast, lásku zde ale nehledá. Ví, že každého partnera vedle […]
Moje šťastná hvězda / 28.9.2024
V 70. letech byl Jiří Helekal (77) velkou hvězdou. A to doslova. y doby už jsou dávno pryč, ale jemu to prý zas tak nevadí. Vžebříčku nejvyšších českých zpěváků by Jiřímu Helekalovi (77) patřilo s jeho 205 cm nejspíš první místo. Svým zjevem připomínal udatného mušketýra, který v době své největší slávy dobýval dívčí srdce sytým hlasem […]
S partnerem a otcem svých dětí se měla herečka Aneta Krejčíková (33) ze seriálu Ulice před létem rozejít, teď to vypadá na sladký návrat. Dala Ondřeji Rančákovi (39) poslední šanci? První školní den zveřejnili s tělocvikářem Ondřejem Rančákem (39) společnou fotku, na které se Aneta Krejčíková (33) zeširoka usmívala a napsala k ní „zpátky“. Znamená to snad, že […]
Nestárnoucí herečka ze seriálu Jedna rodina Alice Bendová (50) je v neuvěřitelné formě. Za posledních několik měsíců zhubla úžasných dvanáct kilogramů. Stejně ale není stoprocentně spokojená a chystá se jít na úpravu břicha. „Prostě tuk, který zůstal, půjde pryč. Bylo mi padesát a nejsem ten typ, který by se udřel v posilovně,“ popsala v rozhovoru. Chce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz