Můj kousek štěstí

Nestačí na vnuka?

Jakmile se herečka Ljuba Krbová (61) dozvěděla, že její dcera čeká miminko, byla doslova štěstím bez sebe. Jenže teď, kdy je vnukovi rok a půl, svoji roli babička tak úplně nezvládá. Přestože si čas s chlapečkem užívá plnými doušky, fyzicky ji hodně vyčerpává. „Hlídám celkem často. Čtyři pět hodin je v pohodě, ale celý den mi dává zabrat,“ potvrdila.

Toužila po velké rodině

Je to opravdu živé dítko, a tak musím pořád vymýšlet nějaký program,“ přiznala upřímně. Občas prý dokonce závistivě pokukuje na dětském hřišti po klidných chlapečcích, kteří vydrží třeba půl hodiny v klidu na pískovišti. Rodina je přitom pro Krbovou opravdu vším. Sama kdysi toužila po velké rodině, jenže přání se jí splnilo jenom zčásti. Není divu, že má tak blízký vztah s jedinou dcerou Aničkou. „Občas si děláme legraci, že jsem ještě stále nepřestřihla pupeční šňůru,“ popisuje s úsměvem herečka.

Už aby vyrostl

A protože se starala o děvčátko, musí si u vnuka zvykat na úplně jiný styl výchovy. „Eliášovi je rok a půl, ale už jsem pochopila, že vychovávat chlapečky je úplně jiná kapitola než mít holčičku. Eliáš je podle ní typický kluk, který pořád něco montuje nebo rozebírá. „Samozřejmě nejvíc miluje, když může někomu zabavit mobilní telefon. Vůbec nechápu, jak dokáže zamknutý telefon zablokovat, ale umí to,“ popisuje představitelka Aničky Liškové ze seriálu Ulice svízele, které zažívá. Krbová, která je ve svém věku velmi aktivní a ráda cestuje, se už zřejmě těší, až vnouček povyroste. „Vychovávám ho jako parťáka na spoustu společných dobrodružství, které mám v plánu,“ doplňuje. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden