Moje sladké tajemství

Nešťastná dcera ji obviňovala ze svých potíží

Moje sladké tajemství

S herečkou Alenou Vránovou (89) se život nemazlil. Dlouho se marně těšila na dítě, a když se konečně dočkala vymodlené dcery, musela po nějakém čase přihlížet tomu, jak se Markéta (†55) upíjí.

Jedna z našich nejkrásnějších filmových princezen, Alena Vránová (89), neměla od počátku své herecké dráhy zrovna na růžích ustláno. Ano, provdala se tehdy za prominentního spisovatele, básníka a dramatika Pavla Kohouta (93), jenže ten byl tehdy úzce spjat s vládnoucím režimem, a tak se i od Aleny čekala slepá poslušnost.

Vzplanula vášnivá láska

Však se také brali v den Stalinových narozenin a nad jejich manželstvím si vzala patronát komunistická strana. Není divu, že se to svobodomyslné herečce začalo brzy zajídat.

Když potom při natáčení krásné pohádky Pyšná princezna potkala charismatického Vladimíra Ráže (†77), bylo na malér zaděláno. Brzy mezi nimi

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden