Moje šťastná hvězda

Nešťastná Iveta v mužích viděla hlavně zachránce

Moje šťastná hvězda

Zpěvačka IVETA BARTOŠOVÁ (†48) měla kdysi vše, o čem mladá dívka může snít. Byla krásná a talentovaná a muži jí doslova padali k nohám. Bohužel ale byla příliš křehká pro tento svět.

První velkou platonickou láskou půvabné Ivety Bartošové (†48) byl její mladičký kolega, zpěvák Petr Sepéši (†25), s kterým nazpívala hit Knoflíky lásky.

Když ale Petr v roce 1985 tragicky zahynul při autonehodě, začalo to jít s Ivetou rychle z kopce. Dokonce se snažila všechny přesvědčit, že spolu předtím něco měli.

Lidé, kteří se pohybovali v jejich blízkosti, ale byli přesvědčeni, že se jednalo jen o  pouhé zbožné přání zpěvačky, která už tehdy občas ztrácela kontakt s realitou.

Petrova smrt jí zlomila srdce

Bartošová se na několik měsíců odmlčela a s pomocí přátel se pokoušela dát nějak dohromady. Své zlomené srdce pak věnovala tehdy velice úspěšnému zpěvákovi Michalu Penkovi (52).

Když v roce 1987 začala spolupracovat s Ladislavem Štaidlem (†75), bylo to pro ni jako dar z nebes. Nejenže se odpoutala od Penka, který snad právě v té době začal koketovat s drogami, ale navíc se dostala pod

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden