Moje sladké tajemství

Nešťastná modelka stále hledá pravou a osudovou lásku

Moje sladké tajemství

Jejich rozvodové tahanice odnesla i Agátina matka, která musela prodat chalupu!

Je veřejným tajemstvím, že v životě Agáty Hanychové (36) jeden rozchod střídá druhý a že krachem skončilo i její manželství s Jakubem Prachařem (37). Není divu, že je modelka opravdu zoufalá.

Modelka Agáta Hanychová (36) už dávno vyměnila svět bujarých večírků za rodinný život. Věnuje se svým dvěma dětem a snaží se přesvědčit veřejnost, že ji nic jiného už dávno nezajímá. Snad se jí to i daří a ona se v roli maminky našla. V čem se jí ale stále nevede, to jsou partnerské vztahy.

Zoufalému zpěvákovi zlomila srdce

Agáta během svého dosavadního života vystřídala několik známostí, které vždy skončily rozchodem. Veřejnost sledovala její bouřlivý vztah se zpěvákem Sámerem Issou (35), který trval tři roky a byl plný

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden