Moje sladké tajemství

Nešťastná zpěvačka měla slabost pro pití a špatné muže

Moje sladké tajemství

Okouzlující Iveta Bartošová (†48) měla v rukou všechny trumfy, a přesto se její život začal ubírat tragickým směrem. Mohla za to její citlivá a zranitelná duše a slabost pro alkohol.

Půvabná Iveta Bartošová (†48) na sebe upozornila už v roce 1983 na soutěži Mladá píseň v Jihlavě. Tehdy se také seznámila s prvním osudovým mužem svého života, Petrem Sepéšim (†25). Ti dva spolu v roce 1985 nazpívali duet Knoflíky lásky, kterého se tehdy prodalo přes dvě stě tisíc kusů.

Nazpívala soustu krásných hitů

Z Ivety a Petra se rázem staly velké hvězdy a oba doufali, že tomu tak bude už napořád. Pak ale Petr v roce 1985 tragicky zahynul při autonehodě na železničním přejezdu a mladou zpěvačku to dočista zlomilo.

Když se Iveta alespoň trochu vzpamatovala, začala zpívat se skupinou Balet a později pak přešla do Kroků Františka Janečka (77). I od něj ale odešla a

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden