Moje šťastná hvězda

Nešťastná zpěvačka neměla žádný talent na život

Moje šťastná hvězda

Půvabná Iveta Bartošová (†48) na sebe upozornila už v roce 1983 na soutěži Mladá píseň v Jihlavě. Tehdy se také seznámila s prvním osudovým mužem svého života Petrem Sepéšim (†25).

Ti dva spolu v roce 1985 nazpívali duet Knoflíky lásky, kterého se tehdy prodalo přes dvě stě tisíc kusů. Takřka přes noc se tak stali miláčky českého publika. Tehdy se také vynořily spekulace, že jejich vztah není pouze profesionální.

Iveta totiž později tvrdila, že se velmi milovali a že nebyli partnery jenom na pódiu, ale i v soukromí. Protože však Petr během svého života jejich vztah rezolutně popíral, dodnes netušíme, jak to mezi nimi doopravdy bylo.

Zahynul na železničním přejezdu

I když Petr Sepéši svůj vztah s Ivetou odmítal přiznat, její blízcí tvrdí opak. Matka zpěvačky je dokonce přesvědčená, že to byl právě

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden