Můj čas na kafíčko
Nesvačilová touží po miminku. Kdo by mohl být tatínkem?
Nesvačilová touží po miminku. Kdo by mohl být tatínkem?

Rusovlasou krásku Denisu Nesvačilovou (32) zatím v lásce provází celoživotní smůla. Tak moc by chtěla hodného partnera a s ním i založit rodinu, ale takové přání je bohužel zatím na míle vzdálené realitě.

Nesvačilová je už dlouhou dobu oficiálně sama, a i když říká, že jí to nevadí, opak má být pravdou. Dostaly se k nám informace, že se měla svěřit známé, že by si moc přála dítě, a to ideálně v nejbližší době. Kdo by mohl ale být tatínkem?

Petr Kolečko (40).

Stále ten Kolečko…

Povídá se, že naposledy si herečka dokázala představit, že otcem jejích dětí jednou bude scenárista Petr Kolečko (40). Ano, je to nevěrník, o kterém se říká, že si se ženami rád hraje, ale ona mu jednoduše podlehla.

Dokonce ji zmanipuloval, a ona mu věřila každičké slovo, které jí řekl. O to složitější pak pro ni bylo se smířit s tím, že ji vyměnil za svou expartnerku, někdejší modelku Anetu Vignerovou (36), a dokonce si ji vzal za manželku.

Hudebník a režisér

Herečka předtím chodila ještě s pohledným hudebníkem Janem Melíškem (37). Lásku jim všichni moc přáli, ale ani tady to netrvalo více než pár let a přišel smutný rozchod. Nesvačilová také nějakou dobu tvořila pár s režisérem Danem Pánkem (36), ale jednalo se jen o kratičký románek.

Slušelo jí to také s Vilémem Postráneckým (37), synem zesnulé herecké legendy Václava Postráneckého (†75), ale ani tohle nebyl ten pravý. Přemýšleli jsme, kdo by se k ní vlastně hodil, a napadá nás její kolega ze seriálu ZOO Jan Kopečný (34).

Dají to spolu dohromady?

Kopečný sice říká, že je zadaný, ale svou partnerku moc neukazuje a ani o ní nemluví. Možná si tak vymýšlí a nikoho nemá, což by mohla být ideální příležitost pro Nesvačilovou. Kopečný je sympaťák a rozhodně nemá pověst muže, který by ženy trápil  nebo vodil za nos, jak tomu je u Kolečka.

Právě s ním by mohla prožít nejkrásnější roky svého života a třeba si ho někdy vzít i za manžela. Jestli to ale dají dohromady a zkusí bok po boku zjistit, jestli by jim to klapalo, to je otázkou příštích měsíců.

Nebylo by to ale poprvé, co „na place“ během natáčení přeskočila ona pověstná jiskra a vznikl zamilovaný pár. Nesvačilová by si to navíc po tom všem, co si prožila s Kolečkem, bezesporu zasloužila.

Související články
Stále častěji se šíří zvěsti, že v manželství herečky Michaely Tomešové (33) ze seriálu ZOO to pořádně skřípe. Na vině mají být údajné pletky jejího muže Romana (36) s mladšími kolegyněmi, které potkává především v divadle. Dvojice se nikdy netajila tím, že mají za sebou nejednu krizi, kterou dokonce řešili účastí ve Výměně manželek. „Děti udělají se vztahem rodičů harakiri. Řešíte jenom logistiku, […]
Oproblémech v partnerském vztahu herecké dvojice Marta Dancingerová (32) a Marek Pospíchal (46) se mluví stále častěji. A na vině má být herččin tanečník ze soutěže StarDance Martin Prágr (29). Tomu krásná partnerka učarovala, a navíc se nijak netají tím, že touží po slávě. Spojí tady příjemné s užitečným a dostane se s její pomocí do showbyznysu? Už nemohla dál? Podle […]
Hodně lidí je vnímalo jako vzor manželské dokonalosti. Jenže to už je prý pryč. Mezi Lenkou Vlasákovou (52) a jejím mužem prý vznikly tak hluboké příkopy, že zasypat jen tak nepůjdou. Vše mělo vygradovat, když Jan Dolanský (46) kývnul na nabídku naskočit do seriálu Ulice. Hraje tam svůdníka, během natáčení je stále obklopen ženami. A […]
Můj čas na kafíčko / 28.9.2024
Ivana Gottová (48), vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), zůstává záhadnou postavou českého společenského života. S kým žije, pokud vůbec s někým? Nové informace mluví jasně. Po jejím boku by měl být miliardář, s nímž už jistý čas přebývá v zahraničí. Její náplní se stala péče o odkaz manžela, a tak si stále udržuje vazby na vlast, lásku zde ale nehledá. Ví, že každého partnera vedle […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz